Gratis livestream 2. Bundesliga kijken

Livestreams TOTO Sport

Voor het topvoetbal van Duitsland zit je natuurlijk goed bij de Bundesliga, maar direct daaronder heb je de 2. Bundesliga. Een wat onhandige naam als je het ons vraagt, maar het is wel gelijk duidelijk dat het een niveau lager is. Het Duitse voetbal staat echter hoog aangeschreven. Niet voor niets is de Bundesliga een top 5 competitie van Europa. Hierdoor zijn ook de wedstrijden op het tweede niveau erg interessant om te volgen. Het is immers, in vergelijking met Nederland, nog altijd topniveau.

Kijk jij graag naar het Duitse voetbal. Ben je kenner van de tweede divisie of wil je juist je horizon verbreden? Kijk, dan ben je precies op de juiste plek! Bij TOTO bieden we je namelijk livestreams van de 2. Bundesliga aan, die je helemaal gratis kunt volgen. Klik op de knop hieronder en kies de wedstrijden uit die jij wilt bekijken.

Stream 2. Bundesliga

Stream 2. Bundesliga gratis bij TOTO

Fortuna Düsseldorf, HSV, Schalke... Dat zijn namen die je vast wel bekend voorkomen, en dat is helemaal niet gek, want deze clubs komen ook weleens in de Bundesliga uit. Vanwege het promotie- en degradatiesysteem is de samenstelling van clubs voor het hoogste en tweede niveau elk jaar net wat anders, en deze clubs zijn een niveau gezakt.

In de 2. Bundesliga strijden zij om de titel van die competitie én natuurlijk voor promotie naar de Bundesliga. Gezien dit niet de minste clubs zijn, geeft dat eigenlijk al aan dat het een boeiende competitie is om te volgen, naast de Bundesliga zelf. Ben jij te porren voor wedstrijden op het tweede niveau? Volg dan de onderstaande stappen en in een mum van tijd zie je de spelers over het veld rennen!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar de competitie '2. Bundesliga'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk 2. Bundesliga wedstrijden live!

Met 18 clubs in de 2. Bundesliga worden er per seizoen veel wedstrijden gespeeld. Het zijn allemaal clubs in het betaalde voetbal, dus ondanks dat het het tweede niveau is, valt er genoeg van te genieten. Je mag mooi voetbal verwachten, ziet nieuwe talenten in actie en de spanning is vaak om te snijden. Wil je alle wedstrijden in de 2. Bundesliga live volgen? Dan ben je bij TOTO aan het juiste adres. In ons sportsbook vind je voetbal livestreams van de wedstrijden die op het programma staan.

Speel mee met de Duitse 2. Bundesliga

Zit je er klaar voor, staat de livestream aan en wil je het nóg spannender maken? Speel dan mee met weddenschappen op de 2. Bundesliga. Terwijl de wedstrijd gespeeld wordt, kun je inzetten op allerlei weddenschappen. De odds gaan erg heen en weer, want die worden namelijk gebaseerd op het spelverloop. Hierdoor worden weddenschappen nog dynamischer. Meespelen kan hier via onze website, maar ook via de mobiele app. Zo heb je altijd gratis 2. Bundesliga livestreams bij de hand!

ZET IN & WIN!