Livestream voetbal

Er wordt op vrijwel elk moment van de dag gevoetbald en dat komt doordat het spel overal ter wereld gespeeld wordt. Dit maakt dat je als voetballiefhebber genoeg keuze hebt in competities om te volgen. Of het nu om competitieduels gaat of bekerwedstrijden, je zult je nooit vervelen. Het is echter niet mogelijk om alle wedstrijden even gemakkelijk te volgen via bijvoorbeeld televisie of livestream, maar daarom ben je bij TOTO aan het juiste adres.

Stream voetbal LIVE bij TOTO

Zo kijk je gratis voetbal bij TOTO

Dit scheelt je een hoop gedoe in het zoeken naar een betaalde aanbieder, verschillende websites, je wordt niet gestoord door reclame, een andere taal én het kent een hoge mate van gemak. Meld je aan, bezoek ons sportsbook en maak gebruik van de optie tot gratis voetbalwedstrijden kijken door op het video icoontje te klikken. Wij bieden een grote selectie van voetbalwedstrijden aan via livestreams. Zonder abonnement of advertenties, gewoon de duels zonder poespas.

Argentinië

Primera División livestream

Geniet van topvoetbal in de Argentijnse competitie. Volg deze voetbal live stream en zet ondertussen in op jouw favoriete ploeg. Je kunt een selectie van de wedstrijden in deze competitie via live voetbal volgen, zodat je alles hier bij TOTO bij de hand hebt. Zie ploegen als Boca Juniors, River Plate, Independiente, Racing Club en San Lorenzo de Almagro schitteren. Liefhebber van Argentijns voetbal? Je zit hier helemaal goed!

Copa de la Liga livestream

De Copa de la Liga is een relatief jong bekertoernooi, aangezien het werd opgericht in 2020. Dit als noodoplossing omdat de reguliere competitie vanwege corona stil kwam te liggen. Nu een paar jaar later is het een officieel bekertoernooi, dat jaarlijks in Argentinië gespeeld wordt. Het biedt ruimte voor meer dan 20 teams, die het in eerste instantie in een groepsfase tegen elkaar opnemen en vervolgens via een knock-out fase om de beker strijden.

Kijk hier LIVE de Primera División en Copa de la Liga

België Jupiler Pro League livestream

De hoogste divisie voetbal in België heet ‘First Division A’ of ook wel ‘Eerste Klasse A’. Hier komen topclubs als Club Brugge, RSC Anderlecht, Standard Luik en meer in uit. Hoewel het Belgische voetbal op Europees niveau niet als hoog genoteerd staat, levert het geregeld zeer vermakelijke wedstrijden op. Bovendien is het natuurlijk leuk om te kijken wat onze zuiderburen doen en daarom kan je hier bij TOTO live een selectie van wedstrijden bekijken in het sportsbook.

Kijk hier LIVE de Jupiler Pro League

Beker van België (Croky Cup) livestream

De Beker van België is het bekertoernooi dat gedurende een regulier seizoen gespeeld wordt. Het toernooi heet officieel ‘Croky Cup’ naargelang de sponsor van het evenement. Aan dit toernooi doen een groot aantal teams mee, omdat ploegen uit lagere divisies ook tot het deelnemersveld behoren. Het systeem is op basis van knock-out en hoewel ploegen uit de Eerste Klasse A vaak de beker winnen, zijn er zo nu en dan uitzonderingen met winnaars van lagere niveaus. Dat het een spannend bekertoernooi is, is een feit!

Kijk hier LIVE de Beker van België

Bolivia

Primera División Bolivia livestream

Het Zuid-Amerikaanse land Bolivia staat in vergelijking met Argentinië en Brazilië niet zo hoog genoteerd als voetballand, maar dat maakt de lokale competitie zeker niet minder interessant. Met slechts 12 deelnemende teams is deze competitie wat kleinschalig van aard en zoals we vaker in Zuid-Amerika zien, is de competitie opgedeeld over twee delen: Apertura (Opening) en Clausura (Sluiting). Beide delen kennen een eigen kampioen, waardoor je dus twee competities per seizoen krijgt. Absoluut de moeite waard om te volgen!

Brazilië

Campeonato Brasileiro Série A livestream

Het Braziliaanse voetbal is altijd genieten. Of het nu het nationale team is of de lokale competitie. Binnen het Braziliaanse voetbal is de Campeonato Brasileiro Série A de hoogste competitie, waarin je clubs als Palmeiras, Santos, Flamengo, Corinthians en São Paulo aantreft, waarbij die laatstgenoemde al 33 keer kampioen werd. Geniet jij ook zo van het Braziliaanse voetbal? Volg dan hier een selectie van de wedstrijden via onze live stream voetbal optie.

Campeonato Brasileiro Série B livestream

Net onder de Campeonato Brasileiro Série A vind je logischerwijs de Campeonato Brasileiro Série B. De tweede divisie van Brazilië en vanuit deze competitie kunnen vier ploegen promoveren naar de Série A. De slechtste vier ploegen degraderen naar de Série C en zo is er jaarlijks een verschuiving van ploegen tussen de hoogste competities. De duels in de Campeonato Brasileiro Série B zijn zeer spannend, omdat de ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn. Je kunt verschillende treffen in het voetbal live volgen bij TOTO.

Copa do Brasil livestream

Jaarlijks wordt er gelijktijdig met de reguliere competitie een bekertoernooi georganiseerd, de Copa do Brasil. Er doen bijna 100 teams aan mee, die uit de verschillende divisies van het Braziliaanse profvoetbal komen. De opzet is vergelijkbaar met andere bekertoernooien in Zuid-Amerika. Zo gaat het op basis van het knock-out systeem, waarbij doelpunten impact hebben op hoever een club doorstroomt naar de verdere fase van het toernooi. De winnaar van de Copa do Brasil krijgt een ticket voor deelname aan de Copa Libertadores.

Campeonato Paulista Série A1 livestream

Waar je in Brazilië vier competities in het profvoetbal hebt, zijn er ook nog staatskampioenschappen. De Campeonato Paulista A1 is de oudste competitie van het land, waaraan voetbalclubs deelnemen in de hoop kampioen te worden en promotie af te dwingen naar de hogere niveaus. Het is een meer lokale competitie wat als doorvoer dient naar de landelijke competitie en je volgt alles hier bij onze live streams.

Campeonato Paulista Série A2 livestream

Gezien er zoveel voetbalclubs in Brazilië zijn, zijn er ook veel competities. Als we naar de staatscompetitie kijken, zien we in São Paulo vervolgens weer twee niveaus. De Campeonato Paulista Série A2 is het tweede niveau. Net zoals bij de A1 het geval is, bieden we ook van de A2 livestreams aan, zodat je voor Braziliaans voetbal kijken hier op de juiste plek zit.

Campeonato Gaúcho livestream

De Campeonato Gaúcho is één van de staatsvoetbalkampioenschappen. Dit kampioenschap wordt gespeeld in de staat Rio Grande do Sul. Ploegen die hier het beste presteren, komen in aanmerking voor promotie naar de Série D, wat het laagste niveau van het Braziliaanse profvoetbal is. De Campeonato Gaúcho is een wat kleinere competitie dan de nationale, maar daarom niet minder leuk en interessant om te volgen. En dat doe je hier bij TOTO.

Campeonato Mineiro livestream

Campeonato Mineiro is het staatskampioenschap van de Braziliaanse staat Minas Gerais. Deelnemende ploegen strijden om de titel van staatskampioen en het levert ze een promotie op naar de Série D, wat het laagste niveau van het landelijke kampioenschap is. Qua omvang en aanzien is de Campeonato Mineiro dus niet zo groot, maar dat neemt niet weg dat het er behoorlijk spannend aan toe kan gaan. Benieuwd naar duels in deze competitie, voor voetbal kijken ben je hier aan het juiste adres.

Campeonato Paranaense livestream

Eén van de staatskampioenschappen in Brazilië is Campeonato Paranaense, die wordt gespeeld in de staat Paraná. Hier doen minder hoog geclassificeerde clubs aan mee, die door het kampioenschap te winnen een promotie naar de Série D kunnen afdwingen. Dit is de weg naar het Braziliaanse topvoetbal. Liefhebber van kleine en meer lokale ploegen? Dan is de Campeonato Paranaense een leuke competitie om te volgen. Wij bieden verschillende duels aan om te streamen, zodat je live meekijkt.

Copa Paulistao de Futebol livestream

De Copa Paulista de Futebol is een competitie die gespeeld wordt in de tweede helft van het jaar. Het is een wat ongebruikelijke competitie in vergelijking met de rest van de wereld, aangezien hier de clubs in uitkomen die niet aan (hogere) nationale toernooien meedoen. Ook doen er reserveteams van topclubs aan mee, waardoor er een interessante mengelmoes ontstaat van deelnemers. Je kunt de wedstrijden in de Copa Paulista de Futebol hier via een livestream volgen.

Kijk hier LIVE voetbal uit Brazilië

Chili

Primera División livestream

De hoogste voetbaldivisie van Chili heet Primera División en daarin wordt de competitie gespeeld over twee delen: Apertura en Clausura. Na afloop van de reguliere wedstrijden spelen de beste teams via een knock-out systeem om te bepalen wie de kampioen wordt. Dit dan tweemaal per seizoen, wat keer op keer een spannende aangelegenheid is. Je kunt het hier bij TOTO via live streams volgen.

Copa Chile livestream

Naast het voetbal in de reguliere competitie wordt er in Chili ook om de beker gestreden. Hier doen bijna 50 teams van verschillende divisies aan mee en in eerste instantie wordt er via de groepsfase gespeeld, later volgt in het toernooi een knock-out systeem en de finale wordt gespeeld in één wedstrijd. De winnaar van de beker krijgt een ticket voor de Copa Libertadores, het belangrijkste clubtoernooi van Zuid-Amerika.

Kijk hier LIVE voetbal uit Chili

China

Chinese Soccer FA Cup & Supercup livestream

Het Chinese voetbal is bezig met een opmars. Hoewel het zich nog niet kan meten met andere voetballanden, beginnen de competitie en de bekertoernooien steeds interessanter te worden. Dit maakt ook dat je de Chinese Soccer FA Cup en Supercup live hier bij TOTO kunt kijken. In het Chinese voetbal komen de nodige Westerse spelers voor, die het spel naar een hoger niveau moeten tillen, wat het een interessant nieuw voetballand maakt. Volg het hier live!

Colombia

Primera B livestream

De tweede divisie voetbal in Colombia heet Categoría Primera B, wat tevens het laagste niveau van professioneel voetbal is in het Zuid-Amerikaanse land. Ploegen kunnen vanuit deze divisie promoveren naar de Categoría Primera A, van waaruit ook weer ploegen kunnen degraderen. Met 18 deelnemende ploegen liggen de kwaliteiten van teams altijd erg dichtbij elkaar, wat voor spannende duels zorgt. Je kunt hier naar het voetbal kijken via een stream.

Kijk hier LIVE voetbal uit Colombia

Frankrijk

Ligue 1 livestream

De Franse top van het voetbal speelt in de Ligue 1, waarin clubs als Paris Saint-Germain, Marseille, AS Monaco, Nice en meer uitkomen. De bekendste ploeg in deze competitie is natuurlijk de club uit Parijs die absolute wereldsterren in dienst heeft, zoals Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar Jr., waarmee deze competitie steeds meer aanzien krijgt. Een selectie van de wedstrijden in de Ligue 1 kun je hier bij TOTO live volgen via een livestream.

Kijk hier LIVE de Ligue 1

Ligue 2 livestream

De tweede divisie in Frankrijk heet geheel toepasselijk ‘Ligue 2’. Het is een competitie onder het niveau van de Ligue 1, maar we moeten het zeker niet onderschatten. Ook hier zijn ploegen te vinden die de sterren van de hemel spelen met als doel de Ligue 1 te bereiken. Gezien het Franse voetbal op basis van degradatie en promotie werkt, zien we hier ook weer clubs terug die voorheen in de top hebben gespeeld, zoals Bordeaux, Metz, Amiens en Le Havre.

Kijk hier LIVE de Ligue 2

Duitsland

Bundesliga livestream

De Bundesliga is de top van het Duitse voetbal. De beste ploegen van Duitsland spelen hier op het hoogste niveau, waarvan je een selectie van de wedstrijden live kunt streamen hier via TOTO. In de Bundesliga spelen ploegen als Bayern München, RB Leipzig, Borussia Dortmund, Union Berlin en meer. Een selectie van de wedstrijden in de Bundesliga is beschikbaar om hier te volgen via live stream voetbal.

Kijk hier LIVE de Bundesliga

2. Bundesliga livestream

Na de Bundesliga is het hoogste niveau in Duitsland de 2. Bundesliga. Een naam die niet zo lekker bekt, maar wel heel duidelijk aanstipt wat het niveau is. De 2. Bundesliga is minstens zo interessant als de topcompetitie in Duitsland, want het is bij momenten razend spannend. Dit is te danken aan de clubs die weinig voor elkaar onder doen. Een paar top namen in deze competitie zijn Kaiserslautern, HSV, Darmstadt en Hannover. Je kunt een selectie van deze duels via een voetbal live stream bij TOTO volgen.

Kijk hier LIVE de 2. Bundesliga

Supercup livestream

Tussen de reguliere wedstrijden in de Duitse competitie door, worden er ook bekertoernooien gespeeld. Dit zijn de DFB-Pokal en de Duitse Supercup. De laatstgenoemde is een erg interessante, gezien het een minimalistisch ’toernooi’ is. De winnaar van de DFB-Pokal en de Duitse kampioen nemen het namelijk tegen elkaar op in een wedstrijd voor deze supercup. De strijd om de beker volgen? Via live voetbal bij TOTO zit je er bovenop!

Kijk hier LIVE de DFB Pokal

Italië

Serie A livestream

In Italië wordt de hoogste voetbalcompetitie de Serie A genoemd. Gezien deze competitie hoog genoteerd staat op mondiaal niveau, kan je hier bij TOTO natuurlijk alles over deze competitie vinden. Hieronder valt ook voetbal kijken via een live stream, die wij in ons sportsbook aanbieden. Wij hebben een selectie van Serie A wedstrijden beschikbaar om te kijken via streaming, terwijl je ondertussen in kan zetten.

Kijk hier LIVE de Serie A

International

Internationaal vriendschappelijke wedstrijden livestream

Ter voorbereiding op belangrijke duels spelen verschillende Europese landen geregeld tegen elkaar, net zoals landen op andere continenten. Dit noemen we vriendschappelijke wedstrijden, waarin het lang niet altijd om een specifiek doel gaat, behalve natuurlijk de eer. Een selectie van de vriendschappelijke wedstrijden die gespeeld worden, kan je hier live bij TOTO volgen!

CONCACAF Nations League livestream

De CONCACAF is de voetbalbond van Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, die verantwoordelijk is voor de Nations League op de twee continenten, net zoals we dat in Europa zien via de UEFA Nations League. Het is een vervanger voor de vriendschappelijke wedstrijden, zodat er een alternatief landentoernooi is ontstaan. De Amerikaanse Nations League staat garant voor spektakel met rasechte voetballanden als Brazilië en Argentinië, alsook opkomende landen als de Verenigde Staten en een Mexico dat steeds beter presteert op internationaal niveau.

Kijk hier LIVE de Nations League

UEFA Champions League & Europa League kwalificaties

livestream

De twee belangrijkste toernooien van Europa zijn de Champions League en Europa League. Landskampioenen krijgen direct toegang tot dit toernooi en afhankelijk van de coëfficiëntenlijst van de FIFA wordt het deelnemersveld aangevuld. Daarnaast zijn er ook kwalificaties en dat gaat eveneens op voor de Europa League. Dit alles kan je bij TOTO volgen via live streams, de plek voor gratis voetbal kijken.

Kijk hier LIVE internationaal voetbal

Japan

J1 League livestream

Het absolute topvoetbal van Japan wordt gespeeld in de zogeheten J1 League. Het staat voor de eerste league van Japan en daarin komen ploegen als Kanshima Antlers, Yokohama F. Marinos en Kawasaki Frontale terug. Met een totaal van 18 clubs is de competitie ietwat aan de bescheiden kant en hierin strijden de ploegen om het landskampioenschap. Een selectie van wedstrijden uit deze competitie kijk je hier live bij TOTO via een livestream.

J-League Cup livestream

De J-League Cup is het bekertoernooi van Japan. Hier spelen enkel de ploegen uit de J1 League in mee, waarin ze het eerst in een groepsfase tegen elkaar opnemen. Zodra de groepsfase doorlopen is, treedt het knock-out systeem in werking maar in alles geldt dat er een uit- en thuiswedstrijd aan te pas komt. Enkel de finale is een eenmalige wedstrijd, waarin de twee beste ploegen het tegen elkaar opnemen.

J2 League livestream

Onder de J1 League in Japan vinden we toepasselijk getiteld de J2 League. Het is de tweede divisie waar afvallers uit de J1 League naar degraderen. De topploegen uit de J2 League kunnen vervolgens weer promoveren naar de J1 League. Het bekende concept, maar in deze competitie liggen de kwaliteiten nog dichterbij elkaar, wat automatisch voor spannende duels zorgt. Liefhebber van Japans voetbal? Kijk hier naar de wedstrijden via een livestream.

J3 League livestream

De derde en tevens laagste divisie van het professionele voetbal in Japan heet logischerwijs J3 League. Het zijn voornamelijk semi-profclubs die op dit niveau uitkomen. De competitie is ook nog vrij jong, gezien het pas in 2014 werd opgericht. Het is voor ploegen uit deze competitie mogelijk om te groeien en door te stoten naar de J2 League en uiteindelijk het hoogste niveau van Japan. Ook in deze competitie bieden we livestreams van de wedstrijden aan, die je hier kunt kijken.

Kijk hier LIVE voetbal uit Japan

Mexico

La Primera División de México livestream

Eén van de grotere competities in Zuid-Amerika is de La Primera División van Mexico, waarin topclubs als Club América, Club Deportivo Guadalajara, Deportivo Toluca FC en CF Monterrey in meespelen. De competitie wordt jaarlijks afgewerkt in twee delen, de opening en sluiting. Elk seizoensdeel kent een eigen kampioen, waardoor je dus op jaarlijkse basis dubbel kunt genieten. Je volgt het gros van deze wedstrijden live via onze streams in het sportsbook.

Kijk hier LIVE voetbal uit Mexico

Paraguay

Liga Paraguaya livestream

De top van het Paraguayaanse voetbal kent verschillende namen, zo is de officiële naam Liga Paraguaya, maar in de volksmond wordt het ook wel Primera División genoemd. Het is het hoogste voetbalniveau van het land, waar clubs als Olimpia, Cerro Porteño, Club Libertad en meer in uitkomen. Net zoals in andere Zuid-Amerikaanse landen wordt deze competitie gespeeld over een Apertura en Clausura met als gevolg twee kampioenen per seizoen. Liefhebber van voetbal uit dit land? Wij zijn aanbieders van gratis voetbal kijken via streams.

Copa Paraguay livestream

De Copa Paraguay is het nationale bekertoernooi van Paraguay. Hier doen 74 teams aan mee, die uit verschillende divisies komen. Zij strijden allemaal om de beker en daarnaast levert het de winnaar ook een ticket voor de Copa Libertadores op, het internationale Zuid-Amerikaanse toernooi voor clubs. De opzet van het toernooi is eenvoudig, het gaat op basis van eliminatie en de twee ploegen die na een lang toernooi overblijven spelen de finale om de beker. Je kunt het hier live volgen.

Kijk hier LIVE voetbal uit Paraguay

Peru

Primera División Peru livestream

De hoogste voetbalcompetitie in Peru heet Primera Division, dat wordt gespeeld door 19 teams op basis van uit- en thuiswedstrijden in de competitie. Afgezien van dat topploegen als Universitario de Deportes, Alianza Lima, Sporting Cristal en Sport Boys, alsook Deportivo Municipal spelen voor de titel van landskampioen, kunnen ze met winst ook een plek in de Copa Libertadores afdwingen. Wedstrijden in deze competitie volg je hier via onze voetbal livestreams.

Portugal

Primeira Liga livestream

De hoogste voetbalcompetitie in Portugal heet Primeira Liga, waarin topclubs als Benfica, Porto en Sporting CP uitkomen. Een competitie die een beetje onder de top van Europa genoteerd staat, maar daarom niet minder boeiend is om te volgen. Hier bij TOTO bieden we geregeld livestreams aan, waardoor je gratis voetbalwedstrijden kunt kijken in deze competitie.

Kijk hier LIVE de Primeira Liga

Taça da Liga livestream

Vanzelfsprekend is er ook in Portugal een bekercompetitie die gespeeld wordt. Deze competitie vindt plaats tussen reguliere competitiewedstrijden door. In het toernooi is ruimte voor ploegen uit de eerste en tweede divisie en de winnaar krijgt een ticket voor de Europa League, waardoor men eigenlijk voor twee prijzen speelt. De wedstrijden om de Taça da Liga zijn via gratis online voetbal middels een live stream hier bij TOTO te bekijken.

Kijk hier LIVE voetbal uit Portugal

Zuid-Korea

K-League 1 livestream

Het Koreaanse voetbal heeft een groei gezien nadat Guus Hiddink in 2002 de vierde plaats wist te bereiken op het wereldkampioenschap voetbal. Nadien is het nationale team nooit verder gekomen, maar de nationale competitie is wel flink gegroeid. Dit maakt het anno 2023 tot een vermakelijke competitie om te volgen. Liefhebber van Aziatische clubs als Jeonbuk Hyundai en Suwon Samsung? Volg de gratis voetbal duels hier bij TOTO.

K-League Korean FA Cup livestream

In de K-League Korean FA Cup wordt er gestreden om de Koreaanse beker. Dit op meerdere momenten in het jaar en dat volgens een vast knock-out systeem. Oftewel: de verliezers vliegen uit het toernooi. De twee ploegen die aan het einde van de rit overblijven, zullen het in de finale tegen elkaar opnemen om deze beker. Dit is een extra prestige prijs die te winnen valt bovenop de titel van landskampioen. Wij bieden voetbal livestreams aan, waarmee je de duels om deze beker kunt volgen.

Kijk hier LIVE voetbal uit Zuid-Korea

Spanje

La Liga livestream

De Spaanse competitie staat zeer hoog aangeschreven in het voetbal, wat te danken is aan de verschillende topclubs. Real Madrid, Atlético Madrid, FC Barcelona, Villarreal… een greep uit de clubs die uitkomen op het hoogste niveau in de Spaanse competitie. Hier bij TOTO kun je een selectie van wedstrijden volgen via een voetbal livestream, waarbij je tegelijk inzet in ons sportsbook. Bekijk de beschikbare wedstrijden live.

Kijk hier LIVE La Liga

Copa del Rey livestream

Tussen reguliere wedstrijden in de Spaanse La Liga door worden er ook toernooien gespeeld. Zo doen Spaanse clubs mee aan de Champions League en andere Europese kampioenschappen. In eigen land is er nog de Copa del Rey, wat de nationale bekercompetitie is. Wedstrijden voor de beker worden gedurende het gewone seizoen gespeeld en deze wedstrijden kun je hier bij TOTO kijken via streaming.

Kijk hier LIVE de Copa del Rey

Supercopa de España livestream

Naast de Copa del Rey is er nog een ander bekertoernooi in Spanje dat bekend staat als ‘Supercopa de España. Deze competitie is wat kleinschaliger, omdat er slechts vier teams meedoen. Zo spelen de winnaars en runners-up van de Primera División (La Liga) en Copa del Rey tegen elkaar voor deze beker. Het betreft hier een mini-competitie die absoluut leuk is om te volgen. Zo ook via gratis live voetbal hier bij TOTO.

Kijk hier LIVE voetbal uit Spanje

Turkije

Ziraat Türkiye Kupasi livestream

Met verschillende niveaus in het Turkse voetbal, zijn er altijd wedstrijden om te volgen. De ploegen die in verschillende divisies uitkomen, strijden ook tegen elkaar en dat om de Ziraat Türkiye Kupasi. Dit is de Turkse voetbalbeker, waaraan pakweg 150 teams meedoen. Topclubs als Galatasaray en Fenerbaçe zijn present, maar ook kleinere clubs uit lagere divisies. Via een groepsfase en later een knock-out systeem vechten alle ploegen om de beker, dat je hier bij TOTO kan volgen via live voetbal streamen.

TFF Süper Kupa livestream

Naast de Ziraat Türkiye Kupasi is er nog een tweede beker in Turkije die te winnen valt. Dit is de Turkse Supercup, ook wel TFF Süper Kupa genoemd. Dit is een veel kleinschaliger gebeuren, want het gaat hier om één wedstrijd. De winnaar van de Ziraat Türkiye Kupasi en de landskampioen van de Süper Lig nemen het tegen elkaar op in één wedstrijd om de winnaar te bepalen. Volg deze voetbalwedstrijd hier live bij TOTO.

Kijk hier LIVE voetbal uit Turkije

Andere sporten

TOTO biedt naast voetbal ook nog livestreams aan van andere populaire sporten. Klik op de linkjes om naar de livestream per sport te gaan.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik streaming gebruiken?
Alle geregistreerde spelers die in de laatste 24 uur actief zijn geweest, door middel van het plaatsen van een weddenschap, kunnen gebruiken maken van streaming.

Welke wedstrijden zijn met streaming te bekijken?
Het aanbod van wedstrijden dat met streaming te bekijken is verschilt per dag. Kijk hierboven welke streams we kunnen aanbieden en houdt de live wedstrijden in de gaten.

Zijn streams live of met vertraging?
Omdat je via internet kijkt, zal er altijd een vertraging optreden ten opzichte van kabeltelevisie. Hoeveel dat precies is, is afhankelijk van veel factoren. Houd gemiddeld rekening met een vertraging van zo’n 30 seconden.

Kan ik tijdens het streamen weddenschappen plaatsen?
Jazeker! Je kunt tijdens het kijken het scherm van de stream verkleinen en zo gewoon betten.