Gratis livestream Bayer Leverkusen kijken

Livestreams TOTO Sport

Bayer Leverkusen is een van de bekendste Duitse voetbalclubs en afkomstig uit de gelijknamige stad Leverkusen, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Als voetballiefhebber is het een mateloos interessante club om te volgen. Er komen grote talenten vandaan en de ploeg is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig, waarbij het regelmatig de strijd aangaat met de absolute topclubs zoals Bayern München en Borussia Dortmund. Met TOTO hoef je geen wedstrijd van Bayer Leverkusen meer te missen!

Zie via de onderstaande link welke wedstrijden van Bayer Leverkusen je kunt kijken.

Stream Bayer Leverkusen

Stream Bayer Leverkusen gratis bij TOTO

De volledige naam van deze club luidt 'Bayer 04 Leverkusen', wat een verwijzing is naar het jaar waarin deze officieel werd opgericht, 1904. Het was tot 1999 onderdeel van een grotere sportvereniging, totdat de voetbalclub zich besloot af te scheiden en verder ging in de huidige vorm. Bayer Leverkusen werkt hun thuiswedstrijden af in de BayArena, een prachtig stadion dat plaats biedt aan ruim 30.000 toeschouwers.

De bijnaam van Bayer Leverkusen is 'Die Werkself', wat een verwijzing is naar het grote Duitse concern Bayer AG, dat de sportvereniging ooit heeft opgericht. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat vandaag de dag ook nog altijd in de stad Leverkusen. In het verleden wist de club één keer de toenmalige UEFA Cup (1988) en één keer de DFB Pokal (1993) te winnen. Daarnaast bracht Bayer Leverkusen veel grote Duitse spelers voort, zoals Rudi Völler en Michael Ballack.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Bayer Leverkusen'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Bayer Leverkusen wedstrijden live!

Alle wedstrijden van Bayer Leverkusen live kijken? Voor alle wedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en de Europese toernooien zit je bij TOTO op de beste plaatsen. De voetbal livestreams laten je meegenieten van alle actie en ieder doelpunt. Volg rechtstreeks de wedstrijden die deze aantrekkelijk voetballende ploeg thuis in de imposante BayArena speelt en mis ook niets van de uitwedstrijden.

Speel mee met wedstrijden van Bayer Leverkusen

Wedstrijden van Bayer Leverkusen staan geregeld garant voor spektakel en veel doelpunten. Volg de wedstrijden van een van de grootste stuntploegen van Duitsland via de livestreams bij TOTO. Naast rechtstreeks naar wedstrijden kijken kun je zelf ook meespelen door bijvoorbeeld de winnaar, uitslag of doelpuntenmakers te voorspellen. Maak nu een account aan zodat je direct alle inzetmogelijkheden en quoteringen bij TOTO kunt bekijken!

Speel mee