Gratis Borussia Dortmund livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Borussia Dortmund wordt gezien als een van de mooiste clubs van Duitsland. Een wedstrijd van 'Die Schwarzgelben' meemaken is voor Nederlandse supporters ook nog eens vrij eenvoudig, want de stad Dortmund ligt niet ver bij de grens vandaan. Wanneer je echter net zo graag thuis geniet van het bijzondere spel van 'Die Borussen' en de geweldige sfeer in het altijd met ruim 80.000 supporters gevulde Signal Iduna Park, ben je bij TOTO ook helemaal op je plek. Hier kun je alle wedstrijden van Borussia Dortmund rechtstreeks volgen via onze gratis voetbal livestreams.

Kijk via de button hieronder naar de wedstrijden van Borussia Dortmund.

Stream Borussia Dortmund

Stream Borussia Dortmund gratis bij TOTO

Voluit heet deze vereniging Ballspielverein Borussia 09 e. V. Dortmund, al spreekt men in de volksmond van Borussia Dortmund of BVB. De club uit de deelstaat Noordrijn-Westfalen werd opgericht in 1909, waar in de officiële naam dus ook naar verwezen wordt. De club speelt in zwart en geel en is bekend vanwege het sfeervolle stadion met de zogenaamde Gelbe Wand. Deze wordt gevormd door tienduizenden trouwe supporters die te vinden zijn op de Südtribune.

Na Bayern München wordt Borussia Dortmund gezien als de tweede club van Duitsland. Dit heeft met de grootte te maken, maar ook met de ruim gevulde prijzenkast. BVB won in het rijke verleden tientallen nationale en meerdere internationale prijzen, waaronder de UEFA Champions League in 1997. Ook met deze prijzenkast hoeven ze alleen de grote rivaal uit München voor zich te dulden. De wedstrijd tussen beide kemphanen staat bekend als 'Der Klassiker'.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Borussia Dortmund'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Borussia Dortmund live kijken - volg alle wedstrijden bij TOTO!

De wedstrijden van Borussia Dortmund live volgen? TOTO heeft ze allemaal! Of het nu gaat om een van de vele spannende derby's tegen een andere ploeg uit het Ruhrgebied of de topper tegen Bayern München, hier kijk je het rechtstreeks. Op die manier kun je wekelijks meegenieten van de unieke sfeer die het Duitse voetbal en Borussia Dortmund in het bijzonder te bieden heeft.

Speel mee met Borussia Dortmund

Het is bij TOTO niet alleen mogelijk om naar alle wedstrijden van Borussia Dortmund te kijken. Je kunt hier ook nog eens op wedden. Bepaal wie de volgende wedstrijd het eerste doelpunt gaat maken, hoeveel er gescoord gaat worden of wat de einduitslag wordt. Als je het nog spannender wilt maken kun je tijdens wedstrijden zelfs live inzetten. Speel hier op de website of download de TOTO app en bekijk alle weddenschappen en quoteringen voor Borussia Dortmund!

Speel mee