Gratis Inter Milan livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

De strijd om Milaan als het om voetbal gaat is altijd bloedstollend. De ene kant is voor Inter Milan, de andere kant voor AC Milan. Het hart van een supporter is er blauw met zwart of rood met zwart. Er is geen tussenweg. Beide rivalen spelen dan ook nog eens in hetzelfde stadion. Inter Milan, met als bekendste bijnaam I Nerazzurri, vertegenwoordigd het blauw met zwarte gedeelte van de stad.

Via de onderstaande button kun je zoeken naar Inter Milan wedstrijden:

Stream Inter Milan

Stream Inter Milan gratis bij TOTO

Inter Milan heeft elke grote prijs in het voetbal al eens gewonnen. Zo wonnen ze tweemaal achter elkaar de Europa Cup I in 1964 en 1965, en pakten ze in de jaren negentig driemaal de UEFA Cup. In 2010 werd de Champions League gewonnen en men kroonde zich ook drie keer tot beste clubteam ter wereld. Ook in Italië wist Internazionale de Serie A en Coppa Italia vele malen te winnen.

In 1908 werd de club opgericht. Dit gebeurde omdat een aantal leden zich niet kon vinden in de koers die werd gevaren bij die andere club uit de stad, AC Milan dus. Inter Milan werkt hun thuiswedstrijden nog altijd in hetzelfde stadion als AC Milan af. Wanneer Inter thuis speelt draagt het echter de naam Stadio Giuseppe Meazza.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en zoek naar 'Inter Milan'.

  • Het kijken kan beginnen!

Bekijk Inter Milan wedstrijden live!

Wedstrijden van Inter Milan live bekijken werkt erg makkelijk. Met een TOTO account kun je inloggen via de website of de app. Daarna kun je meteen zien welke wedstrijden er voor de aankomende tijd gepland staan en als er een bezig is kun je gelijk de stream openen. Zo mis je geen minuut meer van de actie in de Serie A en wedstrijden tegen andere toppers als Juventus, Lazio Roma en natuurlijk AC Milan.

Speel mee met Inter Milan

Het tenue, het stadion, het publiek, alles aan Inter Milan heeft wel iets magisch. Dat geldt zeker wanneer je de Internazionale wedstrijden live gaat kijken. Maak gebruik van de voetbal livestreams van TOTO zodat je alles rechtstreeks kunt volgen van de eerste tot de negentigste minuut. Vergeet ook niet dat je weddenschappen op de wedstrijden van I Nerazzurri kunt afsluiten. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om gedurende de wedstrijd live in te zetten voor een nog intensere kijkervaring. Speel nu mee bij TOTO en geniet van het beste dat het Italiaanse voetbal te bieden heeft!

Speel mee