Gratis livestream Bundesliga kijken

Livestreams TOTO Sport

Ben je op zoek naar krachtig voetbal waarbij iedere wedstrijd leidt tot ongekend spektakel? Dan is de Bundesliga echt iets voor jou. De Duitse competitie is er een van hoge kwaliteit waarin veel ploegen van elkaar kunnen winnen. Naast het altijd dominante spel van Bayern München zijn ook ploegen als Borussia Dortmund, RB Leipzig, Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt altijd tot iets bijzonders in staat. Het wordt nog mooier bij TOTO, want hier kun je iedere wedstrijd uit de Bundesliga in Duitsland volgen vanaf de eerste rij via onze livestreams.

Kies je favoriete Bundesliga wedstrijden uit via de onderstaande button.

Stream de Bundesliga

Stream Bundesliga gratis bij TOTO

In de hoogste Duitse competitie zijn er ieder seizoen 18 teams die het tegen elkaar opnemen. Naast de strijd om het kampioenschap bovenin en die tegen degradatie in de onderste regionen, staat er nog veel meer op het spel. Diverse clubs zullen een gooi proberen te doen naar een startbewijs in een van de Europese toernooien voor het seizoen daarna.

In de huidige vorm wordt de Bundesliga pas sinds 1962 afgewerkt. Daarmee was Duitsland een van de laatste landen in Europa waarin het voetbal nog zo lang regionaal verspreid was. Pas in de jaren negentig kwamen ook ploegen uit het voormalige Oost-Duitsland en West-Duitsland weer samen. De onbetwiste recordkampioen is Bayern München, wat de club de treffende bijnaam 'Der Rekordmeister' heeft opgeleverd.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en kies 'Bundesliga'.

  • Het kijken kan beginnen!

Bekijk Bundesliga wedstrijden live!

Als je geen moment van de actie in de Bundesliga wilt missen is TOTO het ideale platform. Voor elke speelronde kun je de wedstrijden in de Duitse competitie volgen. Blijf zo op de hoogte van de prestaties van je favoriete club of kijk extra aandachtig naar de wedstrijden waarop je hebt ingezet. Uiteraard is het bij TOTO ook mogelijk om wedstrijden te bekijken uit andere grote Europese competities zoals, La Liga, de Ligue 1 en de Serie A. Benieuwd naar de TOTO voorspellingen? Die vind je hier!

Speel mee met de Duitse Bundesliga

TOTO is niet alleen de plaats waar je de beste streams voor de Bundesliga kunt vinden, je kunt er ook op alle Duitse wedstrijden inzetten. Sluit weddenschappen af voor iedere wedstrijd of zet live in terwijl deze bezig is. Voorspel de topscorers of kies al voor het seizoen begint wie de kampioen gaat worden. Bekijk nu alle quoteringen en livestreams via de onderstaande button en speel bij TOTO!

Speel mee