Gratis Ligue 1 Livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Bonjour! De Ligue 1 is het uithangbord van het Franse voetbal. Met prachtige clubs zoals Paris Saint Germain, Olympique Marseille, AS Monaco, OGC Nice en Olympique Lyon staan er iedere week weer een aantal wedstrijden op het programma die je niet mag missen. Daarnaast is het de competitie waar een aantal van de grootste Franse spelers ooit zoals Kylian Mbappé, Zinédine Zidane, Michel Platini en Thierry Henry hun eerste stappen in het profvoetbal hebben gezet. Met het talent zit het in Frankrijk sowieso wel goed de laatste decennia, gezien het enorme succes van de nationale ploeg.

Ga met de button hieronder op zoek naar de wedstrijden in de Ligue 1 die je live wilt bekijken.

Stream de Ligue 1

Stream de Ligue 1 gratis bij TOTO

Ieder seizoen zijn er 18 ploegen actief in de Ligue 1, die wordt georganiseerd door de FFF, de Franse voetbalbond. De eerste editie van de competitie werd vanaf 1932 afgewerkt, toen nog onder de naam National, waarna deze een jaar later alweer werd veranderd naar Division 1. Deze naam bleef tot 2003, toen de huidige naam, Ligue 1, werd ingevoerd.

Het in deze eeuw oppermachtige Paris Saint Germain is de recordkampioen. Daarnaast hebben ploegen zoals AS Saint-Étienne, FC Nantes, Olympique Lyon en AS Monaco allemaal hun periodes gehad waarin ze het voetbal in Frankrijk domineerden. Vandaag de dag staat de Ligue 1 nog altijd bekend als een van de beste competities van Europa, maar vooral ook als een plek waar enorm veel uitermate getalenteerde spelers doorbreken.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar de competitie 'La Liga'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Ligue 1 wedstrijden live!

Alles in de Ligue 1 live volgen? Bij TOTO kun je alle wedstrijden die over 34 verschillende speelronden worden afgewerkt live zien. Met onze Ligue 1 livestream hoef je nooit meer een wedstrijd van je favoriete club uit de Ligue 1 te missen en kun je alle krakers rechtstreeks kijken. Dat maakt het volgen van deze top competitie nog spannender! Uiteraard is het bij TOTO ook mogelijk om wedstrijden te bekijken uit andere grote Europese competities zoals, La Liga, de Bundesliga en de Serie A. Benieuwd naar de Ligue 1 TOTO voorspellingen? Die vind je hier!

Speel mee met de Ligue 1

De Ligue 1 is in meerdere facetten een competitie die interessant is. Naast het hoge niveau is het net als de Nederlandse Eredivisie een van de beste plaatsen om nieuwe talenten aan het werk te zien. Bij TOTO kun je via voetbal livestreams de wedstrijden volgen en zelf meespelen met allerlei aantrekkelijke weddenschappen. Maak vandaag nog een account aan en zet in op wedstrijden, topscorers, uitslagen en nog veel meer in de Ligue 1!

Speel mee