Conference League live kijken

De UEFA Conference League is na de Champions League en Europa League de derde Europese competitie waar diverse clubs uit Europese landen aan meedoen. Deze wedstrijden worden tijdens een regulier seizoen op verschillende momenten gespeeld en het toernooi kent een traditionele opzet van kwalificatie, groepsfase en nadien de knock-outfase. Dit is natuurlijk live te kijken en hier vertellen we je er alles over.

ZET IN & WIN!

Live kijken van Europees voetbal in de UEFA Conference League

Momenteel beschikken ESPN en Talpa over de rechten om wedstrijden en samenvattingen van de UEFA Conference League uit te zenden. Een selectie van de wedstrijden wordt op tv uitgezonden via voornamelijk Veronica, maar voor het grootste deel zit je bij ESPN goed. Dit kun je eveneens via tv volgen, maar tevens bieden zij een app aan waarmee je het live kunt streamen. De wedstrijden in de Europa Conference League worden vooraf gegaan door een voorbeschouwing en na afloop nog een nabeschouwing, zodat er een boeiend geheel omheen gebouwd wordt. Hetzelfde doen de zenders rondom de UEFA Europa League en natuurlijk de Champions League, waardoor er gedurende een seizoen genoeg te volgen valt.

UEFA Conference League volgen bij TOTO

In ons sportsbook vind je in de livesectie een reeks van wedstrijden die je live kunt volgen. Terwijl je kijkt kun je mooi een wedje leggen. Helaas beschikken wij niet over de rechten om de UEFA Conference League uit te zenden, dus je bent aangewezen op de genoemde tv-zenders. Wel kun je natuurlijk in ons sportsbook terecht voor de wedstrijden, weddenschappen en natuurlijk uitslagen. Dit van de eerste kwalificatieronde en play offs tot aan de finale. Zet jij in op de winnaar of kies je voor één van de vele andere wedopties bij deze sport?

Veel gestelde vragen over het kijken van de Conference League

Waar kan ik dit Europees topvoetbal kijken?

Op dit moment is de UEFA Europa Conference League enkel te volgen via ESPN en Veronica. Dit zijn de enige twee zenders in Nederland die live wedstrijden en samenvattingen aanbieden in deze competitie. Kijk op hun websites om te zien van welke club ze de wedstrijden op televisie uitzenden en welke via de app middels een livestream.

De UEFA Conference League in België kijken

Woonachtig in België en daar de UEFA Europa Conference League volgen? Dat kan, daarvoor ben je aangewezen op de Belgische zender Sporza die over de uitzendrechten beschikt. Je vindt Sporza op het open Belgische net, mits er een tv-abonnement is afgesloten.

Wanneer wordt de UEFA Europa Conference League gespeeld?

De meeste wedstrijden in deze competitie vinden elk jaar op de donderdag plaats en iets mindere mate op de dinsdag. Dat is tijdens het seizoen 2023/24 niet anders, waarbij de finale gespeeld zal worden op woensdag 29 mei in Athene.