Gratis Livestream Serie A kijken

Livestreams TOTO Sport

De Serie A is de competitie bij uitstek voor liefhebbers van tactiek. Er zijn enorm veel fans die de romantiek van het Italiaanse voetbal enorm kunnen waarderen. Met vele legendarische clubs als AC Milan, Juventus, Internazionale, AS Roma, Napoli, Fiorentina en Lazio Roma staan er ieder weekend wel een paar echte krakers van wedstrijden op het programma. Voor vrijwel al deze wedstrijden hebben we bij TOTO ook nog eens een gratis Serie A livestream.

Via de onderstaande button kun je zoeken naar wedstrijden in de Serie A:

Stream de Serie A

Gratis Serie A livestream bij TOTO

Nog altijd wordt de Serie A samen met andere grote competities als die in Engeland, Spanje, Duitsland en Frankrijk gezien als een van de sterkste ter wereld. Al in oktober 1929 werd de competitie opgericht en Juventus is tot op de dag van vandaag de recordkampioen.

Volgens velen waren de hoogtijdagen van de Serie A eind jaren tachtig en begin jaren negentig, toen een aantal van de beste spelers ter wereld zoals Marco van Basten (AC Milan) en Diego Maradona (Napoli) actief waren in Italië. Toch trekt de Serie A ook vandaag de dag nog altijd grote voetballers en komen Italiaanse teams nog regelmatig ver in de Champions League. Het mooiste is dat je dit allemaal live kunt volgen met de voetbalstreams van TOTO!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en kies 'Serie A'.

  • Het kijken kan beginnen!

Bekijk elke wedstrijd in de Serie A live!

Wil je de Serie A live bekijken? Voor alle wedstrijden in de top van het Italiaanse voetbal zit je bij TOTO helemaal goed. Laat je meenemen naar stadions als San Siro in Milaan, het Olimpico in Rome of Stadio Diego Armando Maradona in Napels en zie zo de beste wedstrijden tussen de vele roemruchte Italiaanse voetbalclubs. Naast een bezoek aan deze heuse voetbaltempels is er niets zo mooi als het rechtstreeks volgen van een echte topwedstrijd in de Serie A. Benieuwd naar de TOTO voorspellingen? Die vind je hier!

Speel mee met de Serie A

Natuurlijk kun je bij TOTO ook inzetten op alle wedstrijden en het verloop van de Serie A! Dit kan voordat deze beginnen, maar je kunt er ook voor kiezen live weddenschappen af te sluiten. Zo wordt het nog spannender om een wedstrijd tussen Italiaanse topteams te bekijken. Maak nu een account aan, zet in en volg elke wedstrijd in de Serie A via een TOTO livestream!

Speel mee