Gratis Juventus livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Juventus is een begrip in Italië. Omdat het een van de oudste voetbalverenigingen van het land is, wordt vaak aan de club gerefereerd als La Vecchia Signora (De Oude Dame). Waar Juventus ook om bekend staat is de winnaarsmentaliteit. Deze is terug te zien aan de uitpuilende prijzenkast van I Bianconeri. Zo wonnen ze veruit de meeste titels van alle Italiaanse clubs. Ondanks diverse schandalen en tegenslagen in het verleden lijkt de club uit Turijn er bovendien altijd weer in te slagen sterker terug te komen.

Via de onderstaande button kun je zoeken naar Juventus wedstrijden:

Stream Juventus

Stream Juventus gratis bij TOTO

De lijst met legendarische voetballers die het zwart witte shirt van Juventus hebben gedragen is groot. Een aantal van de bekendste namen zijn Cristiano Ronaldo, Alessandro Del Piero, Michel Platini en Roberto Baggio. Ook stonden er in het verleden diverse bekende Nederlanders onder contract, zoals Edwin van der Sar en Edgar Davids.

In het Allianz Stadium in Turijn speelt Juventus zijn thuiswedstrijden. Er kunnen meer dan 40.000 mensen in. Juve heeft een grootse historie. De club werd reeds in 1897 opgericht, waarna er verschillende perioden vol glorie volgden, al was er vaak ook een schaduwzijde, met onder andere een doping- en omkoopschandaal.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en zoek naar 'Juventus'.

  • Het kijken kan beginnen!

Bekijk Juventus wedstrijden live!

Wil je de wedstrijden van Juventus in de Serie A live volgen? TOTO heeft de beste gratis Juventus livestreams voor je, zodat je thuis en on the go geen minuut van La Vecchia Signora meer hoeft te missen. Naast Italiaans topvoetbal kun je uiteraard ook genieten van de andere grote buitenlandse competities. Het enige wat je nodig hebt is een eigen account waarmee je meteen toegang krijgt tot livestreams van talloze voetbalwedstrijden.

Speel mee met Juventus

Er gebeurt altijd wat als Juventus speelt en wedstrijden in de Serie A zorgen steeds vaker voor spektakel. Daar waar dit in het verleden nog weleens anders was, heeft het Italiaanse voetbal het predicaat saai al een tijdje afgeschud. Als je bij TOTO livestreams kijkt kun je ook nog eens inzetten op verschillende wedstrijden. Zo sluit je allerlei weddenschappen af over uitslagen, doelpunten, kaarten en meer. Download nu de TOTO app of ga naar het sportsbook om in te zetten op I Bianconeri.

Speel mee