Gratis FC Barcelona livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Voluit heet deze club Futbol Club Barcelona. Een van de meest gebruikte bijnamen is Blaugrana, verwijzend naar de kleuren waarin wordt gespeeld. Na Real Madrid wordt FC Barcelona gezien als de meest succesvolle club van Spanje. Lees hier hoe je via gratis livestreams alle wedstrijden van deze grootmacht in het internationale voetbal bij kunt wonen.

Gebruik de onderstaande button om wedstrijden van FC Barcelona te streamen.

Stream FC Barcelona

Stream FC Barcelona gratis bij TOTO

FC Barcelona wordt vaak gezien als een van de mooist voetballende ploegen ter wereld, wat vaak terecht is. In de periodes waarin legendes als Johan Cruijff, Frank Rijkaard en Pep Guardiola aan het roer stonden als trainer, werden teams samengesteld die nauwelijks te verslaan waren. Met wereldsterren als Romario, Ronaldinho en Lionel Messi heeft Barça altijd de beste voetballers in huis gehad.

Bij TOTO ben je op de juiste plaats als je niets van een nieuwe glorieperiode wilt missen. Hier volg je gratis de wedstrijden in het vernieuwde Camp Nou. FC Barcelona wordt niet voor niets gezien als een van de beste clubs die er ter wereld zijn. Het werd al in 1899 opgericht en heeft sindsdien een lange weg afgelegd om aan de top te komen. Nadat ze hier de afgelopen decennia steevast in wisten mee te draaien, is men niet van plan om hier iets aan te veranderen de komende jaren.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'FC Barcelona'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk FC Barcelona wedstrijden live!

Bij TOTO kun je alle wedstrijden van FC Barcelona gratis streamen. Kijk rechtstreeks mee met hoe Barça het doet in La Liga . Met het drukke programma in het hedendaagse voetbal kun je tijdens het seizoen bijna elke 3 of 4 dagen genieten van het beste voetbal dat deze iconische ploeg te bieden heeft.

Speel mee met FC Barcelona

De echte fans van FC Barcelona zullen niets liever doen dan alle wedstrijden van deze Catalaanse grootmacht op de voet volgen. TOTO biedt deze mogelijkheid, maar dat is niet het enige. Het is namelijk ook mogelijk om weddenschappen af te sluiten. Dit kun je doen voordat een wedstrijd begint, maar je kunt ook live wedden als deze bezig is, wat het kijken doorgaans nog enerverender maakt. Mis niets van FC Barcelona door een account bij TOTO aan te maken of de app te downloaden!

Speel mee