Stream Copa del Rey gratis bij TOTO

Livestreams TOTO Sport

De Copa del Rey is het bekertoernooi van het Spaanse voetbal. Als officiële naam heeft het 'Campeonato de España-Copa de Su Majestad el Rey de Fútbol'. Het toernooi staat jaarlijks garant voor veel spannende wedstrijden als de beste teams van Spanje het tegen elkaar opnemen. In de beginfase willen er ook nog wel eens verrassende uitslagen zijn en weten clubs uit de lagere divisies soms zomaar een top club uit de La Liga te verslaan. Tot nu toe heeft FC Barcelona het toernooi het vaakst weten te winnen.

Stream Copa Del Rey

Stream Copa del Rey gratis bij TOTO

De eerste editie van dit nostalgische bekertoernooi was al in 1902, waarmee het een van de oudste nog bestaande toernooien in het hedendaagse voetbal is. Veel wedstrijden staan garant voor spanning en bijzondere uitslagen. In bekervoetbal wordt in een enkele wedstrijd alles bepaald en dat kan voor spektakel zorgen. Bij TOTO kun je de Copa del Rey live volgen via onze voetbal livestreams. Mis niets meer van de bijzondere wedstrijden in het begin en de spanning in de eindfase van het toernooi. De kans is groot dat je hierin top clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid kunt bewonderen.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar de competitie 'Copa Del Rey'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Copa del Rey wedstrijden live!

De Copa del Rey live kijken is een must voor de echte liefhebbers van het Spaanse voetbal. Al vroeg in het seizoen beginnen de voorrondes, terwijl de grotere clubs uit La Liga pas later in zullen stromen. In het hoofdtoernooi moeten teams vier knock-out rondes zien door te komen alvorens ze de achtste finales kunnen bereiken. Daarna wordt het steeds spannender en worden de affiches voor de wedstrijden tussen de beste teams van Spanje steeds mooier richting die felbegeerde plek in de finale.

Speel mee met Copa del Rey

Het kijken van de Copa del Rey wordt nog spannender wanneer je ook op de wedstrijden kunt inzetten. TOTO biedt de mogelijkheid om mee te spelen met alle ontmoetingen in dit Spaanse bekertoernooi. Zo kun je allerlei weddenschappen afsluiten per wedstrijd, maar uiteraard ook voorspellen wie je denkt dat het toernooi zal gaan winnen. Daarnaast kun je live weddenschappen afsluiten om de wedstrijdspanning nog beter te voelen. Creëer nu je eigen account bij TOTO en mis niets meer van alle wedstrijden in de Spaanse Copa del Rey!

ZET IN & WIN!