Gratis Atletico Madrid livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

De club Atletico Madrid kenmerkt zich door een bepaalde voetbal stijl die niet iedereen even goed kan waarderen, maar die wel uiterst effectief is. Het maakt het interessant om dit team op de voet te volgen. Waar kun je dit nu beter doen dan bij TOTO? Atleti wordt vaak gezien als het kleine broertje van Real Madrid, die andere club uit de Spaanse hoofdstad die zo enorm veel prijzen heeft gewonnen. Toch heeft Atletico zich in de laatste decennia weten op te werken tot de derde club van Spanje, omdat het ook FC Barcelona nog voor zich moet dulden. Er wordt wel veel progressie geboekt en het is sinds de eeuwwisseling al meerdere malen gelukt om de titel voor de neus van deze twee andere grootmachten weg te kapen.

Gebruik de onderstaande button om wedstrijden van Atletico Madrid te streamen.

Stream Atletico Madrid

Stream Atlético Madrid gratis bij TOTO

Los Rojiblancos spelen sinds een aantal jaren hun thuiswedstrijden in het fascinerend mooie Metropolitano stadion. Het is een van de nieuwste en modernste stadions van Europa, waar ruim 68.000 toeschouwers samen kunnen komen om Atlético Madrid aan te moedigen. Er zijn veel bijzonderheden aan deze unieke club. Dat begint al met het verhaal achter de oprichting.

In 1903 werd Atlético Madrid opgericht. Opvallend genoeg kwam de club tot stand doordat drie studenten uit het Baskenland ermee begonnen als dochterclub van de lokale trots Athletic Bilbao. Ook deze club is overigens aardig succesvol geweest in het Spaanse voetbal en won vele malen de Copa del Rey. Het duurde vervolgens wel tot 1920 voordat Atlético Madrid echt onafhankelijk werd en alleen verder ging.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Atletico Madrid'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Atletico Madrid wedstrijden live!

Wedstrijden van Los Colchoneros voelen soms aan als een ware opera waarbij het geen moment saai is. Deze mag je dan ook eigenlijk niet missen. Daarom komt het goed uit dat je bij TOTO met een account gratis voetbal livestreams kunt volgen. Zo mis je geen enkele speelminuut meer als Atleti het op gaat nemen tegen andere grote Spaanse clubs!

Speel mee met Atletico Madrid

Tijdens het kijken van een livestream van Atletico Madrid kun je het nog spannender maken door hier op in te zetten. Kies uit welke speler het eerste doelpunt gaat maken, bepaal wat de ruststand gaat zijn of voorspel de exacte einduitslag. Het is zelfs mogelijk om live in te zetten terwijl de wedstrijd nog bezig is. Log nu in bij TOTO of maak een account aan om weddenschappen op de wedstrijden van Atletico Madrid in te zetten!

Speel mee