Gratis Real Madrid livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Door vele voetballiefhebbers wordt Real Madrid gezien als de grootste club ter wereld. Dit heeft alles te maken met de riante prijzenkast, de vele volgers en fans over de hele wereld, en het feit dat 'De Koninklijke' altijd weer in staat lijkt de beste spelers te strikken. Het prachtige maagdelijk witte shirt heeft inmiddels ook een iconische status en is een droom voor velen vanaf het moment dat zij op jonge leeftijd beginnen met voetballen. Wanneer je ook geen wedstrijd van Real Madrid wilt missen zijn de livestreams bij TOTO perfect voor jou!

Gebruik de onderstaande button om wedstrijden van Real Madrid te vinden.

Stream Real Madrid

Stream Real Madrid gratis bij TOTO

6 maart 1902 is een datum die voor altijd een bijzondere plaats in het voetbal zal hebben. Het was de dag waarop Real Madrid werd opgericht. De volledige naam die werd gegeven was 'Real Madrid Club de Fútbol'. De aartsrivaal is het Catalaanse FC Barcelona en de onderlinge wedstrijden tussen beide clubs worden 'El Clásico' genoemd. Deze worden wereldwijd door honderden miljoenen mensen bekeken.

De thuiswedstrijden van Real Madrid worden gespeeld in het Estadio Santiago Bernabéu, dat wordt gezien als een van de mooiste voetbalstadions ter wereld. De club heeft niet alleen veruit de meeste Spaanse titels op hun naam staan, maar is ook met ruime afstand de recordwinnaar van de UEFA Champions League en de vroegere Europa Cup I. TOTO is het voetbalkanaal dat voor jou alle gratis livestreams heeft voor de wedstrijden van Los Blancos.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Real Madrid'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Real Madrid wedstrijden live!

Bij TOTO kun je wedstrijden in La Liga live streamen. Real Madrid speelt ieder seizoen voor alle prijzen mee. De groten der aarde hebben in het verleden voor de club gespeeld, met als meest opvallende namen Cristiano Ronaldo, Alfredo Di Stefano, Raul Gonzalez, Sergio Ramos en Zinédine Zidane. Wanneer jij niets van de huidige generatie Galácticos, zoals de sterren van Real Madrid genoemd worden, wilt missen ben je bij TOTO aan het juiste adres.

Speel mee met Real Madrid

Een wedstrijd van Real Madrid is altijd een speciale beleving. Door deze voetbal livestreams te volgen zit je zo dicht mogelijk bij de actie vanuit het comfort van je eigen huis. Bij TOTO kun je niet alleen alle wedstrijden rechtstreeks bekijken, er kan ook worden ingezet. Maak een account aan of kies gelijk voor inloggen als je deze al hebt en sluit weddenschappen af op alle wedstrijden van De Koninklijke!

Speel mee