Gratis Bayern München livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

FC Hollywood, Der Rekordmeister of Die Bayern. Dit is slechts een kleine greep uit de vele bijnamen die de meest succesvolle Duitse voetbalclub uit München heeft. Dat deze internationale grootmacht uit Beieren de gemoederen echter goed bezig weet te houden staat wel vast. Zo weet FC Bayern geregeld spelers van directe concurrenten te strikken, wat ze vooral in Duitsland niet altijd in dank wordt afgenomen. Dat maakt het niet alleen spectaculair om alle wedstrijden van Bayern München live te volgen, ook het nieuws en alle gebeurtenissen rond de club zorgen voor voldoende vermaak.

Kijk via de button hieronder naar de wedstrijden van Bayern Munchen.

Stream Bayern Munchen

Stream Bayern München gratis bij TOTO

Op 27 februari 1900 werd Bayern München opgericht. Met rond de 300.000 officiële leden vandaag de dag is het ook in dit opzicht nog altijd veruit de grootste club van Duitsland. De thuiswedstrijden van FC Hollywood worden afgewerkt in de imposante Allianz Arena, waar plek is voor ruim 74.000 supporters.

In de vele succes periodes die de Beierse club heeft gekend wisten zij beslag te leggen op elke prijs die haalbaar is in het nationale en internationale voetbal. Niet voor niets wordt Bayern München Der Rekordmeister genoemd. De club heeft veruit de meeste landstitels veroverd van alle Duitse clubs.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Bayern Munchen'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Bayern München wedstrijden live!

Vanwege de bijzondere staat van dienst en altijd sterke selectie van FC Bayern staan wedstrijden garant voor spektakel. Bij TOTO zit je daarom helemaal goed. Hier kun je live volgen hoe het de Duitse recordkampioen vergaat in de Bundesliga, Champions League en DFB Pokal. Met een account heb je toegang tot gratis voetbal livestreams van de wedstrijden die Bayern München speelt, zodat je van de eerste tot de laatste minuut alles kunt volgen. Dit maakt het nog interessanter om deze Duitse topploeg te volgen.

Speel mee met Bayern München

Niet alle wedstrijden van een club als Bayern München worden op tv live uitgezonden, maar bij TOTO uiteraard wel. Op internet of via de TOTO app kun je alles zien en bovendien inzetten. Er zijn verschillende weddenschappen waar je bij wedstrijden van Der Rekordmeister uit kunt kiezen. Daarnaast pakt TOTO vaak uit met diverse specials voor de echte voetballiefhebbers. Door nu een account aan te maken krijg je toegang tot alle gratis Bayern Munchen livestreams en tientallen soorten weddenschappen. Wacht dus niet langer en registreer je nu bij TOTO!

Speel mee