Voorspelling België – Marokko: doen de Marokkanen België wel pijn?

België - Marokko | TOTO

Canada liet België woensdagavond ontsnappen en dus deed de ploeg van Roberto Martinez goede zaken. Op papier dan, want de Canadezen maakten pijnlijk duidelijk dat de Belgische ploeg niet meer het niveau van vier jaar geleden heeft. Volgende tegenstander Marokko zal bloed ruiken!

België – Marokko
Groep A WK 2022
27 november 2022
14.00 uur, Al Thumamastadion, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De overwinning van België was nauwelijks terecht te noemen. Michy Batshuayi scoorde uit een van de spaarzame kansen en aan de andere kant mocht het blij zijn dat Canada het ontbeerde aan een echte spits. En toen de Canadezen dé kans op een doelpunt kregen, een strafschop na een handsbal, was daar Thibaut Courtois om de Belgen te redden. Van de beste generatie die België volgens velen ooit gehad heeft lijkt alleen de keeper nog van wereldniveau.

Marokko hield in de eerste wedstrijd knap stand tegen Kroatië, de verliezend finalist van vier jaar geleden. Het zal de hoop in de Marokkaanse harten nog meer hebben aangewakkerd. De ploeg van Hoalid Regragui beschikt over genoeg kwaliteit om het dit toernooi veel ploegen moeilijk te kunnen maken, met onder andere Achraf Hakimi, Hakim Ziyech en Youssef En-Nesyr. België leek tegen Canada op een gewonde bokser in de touwen, en Marokko zou zomaar eens een enorme dreun uit kunnen delen.

WEDTIP
Marokko wint de wedstrijd > 3.85

Tegen Canada vielen op de doelman na alle linies door de mand bij België. Zelfs Kevin De Bruyne deelde in de malaise. De middenvelder van Manchester City, geroemd om zijn inzicht en passing, zag in de eerste helft een vrijstaande speler volledig over het hoofd en hielp met een verkeerde pass een gevaarlijke aanval om zeep. Mede door het zwakke optreden van De Bruyne creëerde België nauwelijks iets en scoorde het eigenlijk bij toeval. Marokko hield Kroatië al van scoren af, lukt dat bij de Belgen ook?

WEDTIP
Dubbele kans Marokko wint of een gelijkspel en beide teams scoren niet > 4.10

Waar kun je België – Marokko zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen België en Marokko is zondagmiddag vanaf 14.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?