Voorspelling Feyenoord – Heracles Almelo: nadert Feyenoord Ajax tot op een punt?

Feyenoord - TOTO

Feyenoord mocht even aan de koppositie in de Eredivisie denken, maar een gelijkspel tegen FC Twente gooide roet in het eten. Toch kunnen de Rotterdammers woensdag bij winst in het inhaalduel tegen Heracles Almelo goede zaken doen. Dan nadert Feyenoord koploper Ajax, twee weken voor de Klassieker, tot op één punt!
Feyenoord – Heracles Almelo
Eredivisie
1 december 2021
20.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEr zullen afgelopen zomer maar weinigen hebben voorspeld dat Feyenoord in december zou strijden om de koppositie. De ploeg van Arne Slot ploeterde in oefenduels en in de voorronde van de Conference League struikelde het bijna over het kleine FC Drita uit Kosovo. Een kleurloos seizoen dreigde, maar daar is inmiddels al lang geen sprake meer van. Europese overwintering is al voor de laatste groepswedstrijd een feit en in 24 duels verloor Feyenoord slechts drie keer.

En bij winst op Heracles Almelo komen de Rotterdammers dus op één punt van koploper Ajax. Maar winnen van Heracles in de Kuip, dat is de laatste jaren geen uitgemaakte zaak voor Feyenoord. De laatste twee edities eindigden gelijk en daarvoor boekte de Stadionclub twee kleine overwinningen. En dat is precies wat we nu ook verwachten. Een overwinning van Feyenoord met één doelpunt verschil kan jou ruim 3,5 keer je inleg opleveren!

WEDTIP
Feyenoord wint met één doelpunt verschil > 3.65
Bij de uitstekende prestaties van Feyenoord kunnen we natuurlijk niet om Cyriel Dessers heen. De Belgische Nigeriaan ontpopt zich – tegen wil en dank – in Rotterdam tot een echte supersub en was dit seizoen al talloze keren belangrijk voor zijn ploeg. Opvallend is daarbij dat Dessers nogal eens in blessuretijd – 90+2 om precies te zijn – weet te scoren. Dat lukte hem drie keer in de laatste zes wedstrijden, en in een ander duel was zijn treffer in de 72e minuut ook de laatste goal van de wedstrijd. Scoort Dessers tegen Heracles ook weer als laatste? Je pakt er bijna vijf keer je inleg mee!

WEDTIP
Dessers laatste doelpuntenmaker in de wedstrijd > 4.80

Waar kun je Feyenoord – Heracles Almelo zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo wordt woensdagavond vanaf 20.00 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing begint een halfuurtje eerder.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!