Voorspelling Kroatië – België: de spanning is om te snijden!

Kroatië - België - TOTO

In Poule F van het WK is de enige zekerheid dat Canada is uitgeschakeld. Kroatië, Marokko en België kunnen allemaal nog door naar de achtste finales. Het is niet ondenkbaar dat de nummer twee of drie van het vorige WK er in het vervolg van het toernooi niet meer bij is. Oftewel: Kroatië – België wordt een echte kraker!

Kroatië – België
Groep F WK 2022
1 december 2022
16.00 uur,
Ahmed bin Alistadion, Ar Rayyan

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De verliezend finalist van het WK van 2018 maakt tot nu toe een wisselende indruk. Het optreden van Kroatië tegen Marokko was ronduit matig met een 0-0 uitslag als gevolgd. De ploeg van bondscoach Zlatko Dalić herstelde zich daarna goed. Canada werd met 4-1 aan de kant gezet. De Kroaten hebben nu vier punten, en gaan daarmee aan kop van Poule F.

Dat België nog is de race is voor de volgende ronde, is een klein wonder. De Rode Duivels hadden tegen Canada heel weinig in te brengen. De Noord-Amerikanen creëerden talloze kansen, die er maar niet ingingen. Uit een van de spaarzame aanvallen scoorde België wel. De 1-0 bleek genoeg voor de overwinning. Tegen Marokko werd andermaal duidelijk dat de vorm volledig ontbreekt bij onder zuiderburen. Nu resulteerde het wel in een terechte nederlaag. Met drie punten hebben de Belgen nog steeds kans om de achtste finale te bereiken. Wij verwachten echter geen herrijzenis tegen de Kroaten, die in onze ogen de grote favoriet zijn.

WEDTIP
Kroatië wint > 2,63

De man waar bij Kroatië op gelet moet worden, is Andrej Kramarić. De spits van Hoffenheim is dit kalenderjaar succesvoller dan ooit voor zijn land. Hij maakte al zes treffers, waaronder twee in het duel met Canada. 2022 is voor Kramarić het productiefste jaar in de nationale ploeg. Toont de 31-jarige aanvaller ook tegen België weer zijn meerwaarde?

WEDTIP
Kramarić scoort en wint 1-0, 2-0 of 2-1 > 8,50

Waar kun je Kroatië – België zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Kroatië en België is donderdagmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?