20.45
Hellas_Verona
Hellas Verona

Bologna - Hellas Verona: statistieken Serie A

Aanstaande vrijdag speelt Bologna thuis tegen Hellas Verona in de 26e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kunnen de de spelers van Hellas Verona de winstreeks van Bologna doorbreken?

Bologna

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (0-0) in Verona. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de Serie A. Iedere ploeg won tweemaal en vier wedstrijden eindigden met gelijke stand.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Bologna op papier beter dan Hellas. Bologna won vier keer, verloor nul wedstrijden en speelde één keer gelijk. Hellas Verona won niet, verloor twee duels en speelde driemaal gelijk.

Bologna - Hellas Verona
Serie A
20.45, Stadio Renato Dall'Ara

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Bologna en de spelers van Hellas Verona troffen elkaar vanaf 2018 negen keer in de Serie A:
  • Er vielen achttien goals, gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk elf doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,22 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 48 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,33 schoten per wedstrijd. de spelers van Bologna schoten het vaakst op doel, namelijk 28 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,44. Hellas scoorde met vier kopballen de meeste.

De spelers van Bologna bezig met winstreeks

Bologna timmert aan de weg. De club kon de laatste vier duels winnen. Bologna boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Lazio. Het werd 2-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Bologna vier duels en speelden er één gelijk. Bologna hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Bologna:

• scoorde 37 goals deze competitie in 25 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,48.
  • scoorde thuis 24 keer en uit dertienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 75 keer op goal. Dit is gemiddeld 3 keer per wedstrijd.