14.00
Getafe_CF
Getafe CF

CA Osasuna - Getafe CF: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt CA Osasuna thuis tegen Getafe CF in de 21e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Getafe heeft historisch het overwicht maar Osasuna lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Getafe CF dit doortrekken?

Osasuna

Getafe won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Coliseum Alfonso Pérez, met 3-2. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar achtmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Getafe vier keer en vier keer eindigden de wedstrijden in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Osasuna op papier beter dan Getafe. CA Osasuna won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Getafe CF won tweemaal, verloor twee duels en speelde éénmaal gelijk.

CA Osasuna - Getafe CF
LaLiga
14.00, Estadio El Sadar
Scheidsrechter, José María Sánchez

Terugblik: Getafe wint onderlinge duels vaker dan Osasuna

CA Osasuna en de spelers van Getafe CF kwamen elkaar sinds 2018 negenmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen veertien goals, gemiddeld 1,56 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zeven doelpunten. Gemiddeld zijn dit 0,78 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 39 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,33 keer per wedstrijd. de spelers van CA Osasuna schoten het vaakst op doel, namelijk twintig keer.
  • Er werden acht goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,89. Getafe scoorde met zes kopballen de meeste.

De spelers van CA Osasuna kleurloos

De spelers van CA Osasuna geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd won Osasuna van Almería met 1-0. De afgelopen vijf competitieduels won CA Osasuna twee wedstrijden, verloor éénmaal en speelde twee keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Osasuna de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats CA Osasuna:

• scoorde 22 goals deze competitie in negentien wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,16.
  • scoorde thuis negen keer en uit dertienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 48 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,53 keer per wedstrijd.

Spelerstats CA Osasuna:

• Ante Budimir is de topscorer van CA Osasuna deze competitie, met negen doelpunten.
  • Ante Budimir scoorde tweemaal met het hoofd.
  • Ante Budimir scoorde zevenmaal met de linkervoet.
  • Moi Gómez maakte twee goals met de rechtervoet.