15.00
Bologna
Bologna

Cagliari - Bologna: statistieken Serie A

Aanstaande zondag speelt Cagliari thuis tegen Bologna in de 20e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Bologna in een betere vorm tegen Cagliari in Unipol Domus?

Cagliari

Bologna won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Stadio Renato Dall'Ara, met 2-1. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de Serie A. Van deze wedstrijden won Cagliari vier keer, Bologna won er drie en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Bologna het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Cagliari won éénmaal, tweemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Cagliari - Bologna
Serie A
15.00, Unipol Domus
Scheidsrechter, Gianluca Manganiello

Terugblik: clubs aan elkaar gewaagd

Cagliari en de spelers van Bologna kwamen elkaar sinds 2018 negenmaal tegen in de Serie A:
  • Er werden 25 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,78 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zestien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,78 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 55 keer op goal geschoten, gemiddeld 6,11 keer per wedstrijd. de spelers van Bologna schoten het vaakst op doel, namelijk 35 keer.
  • Driemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,33. Cagliari scoorde met drie kopballen de meeste.

De spelers van Cagliari al een tijd zonder winst

Cagliari heeft het moeilijk en kan de laatste vier wedstrijden geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd speelde Cagliari gelijk tegen Lecce (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Cagliari één duel, verloren tweemaal en speelden twee keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Cagliari de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cagliari:

• maakte zeventien doelpunten in negentien competitieduels, een gemiddelde van 0,89.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden elf van deze goals en uit zes doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 41 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,16 keer per wedstrijd.

Spelerstats Cagliari:

• Leonardo Pavoletti is de topscorer van Cagliari deze competitie, met vier doelpunten.
  • Zito Luvumbo scoorde driemaal met de linkervoet.
  • Leonardo Pavoletti maakte drie goals met de rechtervoet.