18.00
Napoli
Napoli

Cagliari - Napoli: statistieken Serie A

Komende zondag staat Cagliari tegen Napoli op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Napoli in het voordeel tegen Cagliari. Welke uitslag levert het komende duel op?

Cagliari

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tienmaal tegen in de Serie A. Van deze wedstrijden won Cagliari één keer, Napoli won er zes en drie keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Napoli op papier beter dan Cagliari. Napoli won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Cagliari won éénmaal, verloor twee duels en speelde tweemaal gelijk.

Cagliari - Napoli
Serie A
18.00, Unipol Domus

Terugblik: Napoli wint onderlinge duels vaker dan Cagliari

Cagliari en de spelers van Napoli troffen elkaar vanaf 2018 tien keer in de Serie A:
  • Er werden 22 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,2 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negentien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,9 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 59 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,9 schoten per wedstrijd. de spelers van Napoli schoten het vaakst op doel, namelijk 40 keer.
  • Er werden vijf goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,5. Napoli scoorde met vier kopballen de meeste.

Cagliari al een tijdje zonder winst

Cagliari heeft het zwaar en kan de laatste vier duels geen overwinning boeken. Het vorige duel verloor Cagliari van Lecce. Het werd 0-1. De afgelopen vijf competitieduels won Cagliari één wedstrijd, verloor tweemaal en speelde twee keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Cagliari de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cagliari:

• scoorde 43 goals deze competitie in 41 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,05.
  • scoorde thuis 29 keer en uit veertienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 101 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,46 keer per wedstrijd.