24 februari 2024
18.30
Real Mallorca

Deportivo Alavés - Real Mallorca: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Deportivo Alavés thuis tegen Real Mallorca in de 26e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Mallorca lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Deportivo Alavés, maar zijn de spelers van Deportivo Alavés in Mendizorroza in betere vorm?

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een remise (0-0) in Palma de Mallorca. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar viermaal tegen in de LaLiga. Van deze duels won Deportivo Alavés éénmaal en Real Mallorca won er drie.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Deportivo Alavés op papier beter dan Mallorca. Deportivo Alavés won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Real Mallorca won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Deportivo Alavés - Real Mallorca
LaLiga
18.30, Mendizorroza

Terugkijkend: Mallorca wint meer onderlinge duels dan Deportivo Alavés

Deportivo Alavés en de spelers van Real Mallorca troffen elkaar vanaf 2018 vijf keer in de LaLiga:
  • Er werden zeven doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,4 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk vier doelpunten. Gemiddeld zijn dit 0,8 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 23 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,6 schoten per wedstrijd. de spelers van Deportivo Alavés schoten het vaakst op doel, namelijk dertien keer.

Deportivo Alavés al een tijdje zonder winst

De spelers van Deportivo Alavés hebben het lastig en kunnen de laatste drie duels niet winnen. Het vorige duel speelde Deportivo Alavés gelijk tegen Betis. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Deportivo Alavés twee duels, verloren éénmaal en speelden twee keer gelijk. In drie van de vijf voorgaande wedstrijden hield Deportivo Alavés de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Deportivo Alavés:

• scoorde 24 goals deze competitie in 25 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,96.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden dertien van deze goals en uit elf doelpunten.
  • spelers schoten 66 keer op goal, gemiddeld 2,64 keer per duel.