16 februari 2024
20.00
VVV-Venlo

FC Dordrecht - VVV-Venlo: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Aanstaande vrijdag speelt FC Dordrecht thuis tegen VVV-Venlo in de 26e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt VVV in het voordeel tegen Dordrecht. Welke uitslag levert het komende duel op?

fc-dordrecht-fans

Eerder dit seizoen won VVV met 3-1 in Venlo. In de afgelopen vijf Keuken Kampioen Divisie-seizoenen zijn de ploegen elkaar viermaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Dordrecht één keer en VVV won er drie.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet VVV het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Dordrecht won tweemaal, tweemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

FC Dordrecht - VVV-Venlo
20.00, Matchoholic Stadion

Terugblik: VVV wint onderlinge duels vaker dan Dordrecht

De ploeg uit Dordrecht en de Venlonaren kwamen elkaar sinds 2018 vijfmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er werden vijftien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk tien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2 goals per duel.

De ploeg van Michele Santoni zonder richting

De Schapenkoppen geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd verloor Dordrecht van Roda met 1-4. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Dordrecht twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Dordrecht de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats FC Dordrecht:

• scoorde 48 goals deze competitie in 25 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,92.
  • scoorde thuis 31 keer en uit zeventienmaal.

Spelerstats FC Dordrecht:

• Rene Kriwak is de topscorer van de ploeg uit Dordrecht deze competitie, met negen doelpunten.