15.00
Lecce
Lecce

Frosinone - Lecce: statistieken Serie A

Aanstaande zondag speelt Frosinone thuis tegen Lecce in de 27e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Lecce in het voordeel tegen Frosinone. Wat wordt de uitkomst in Stadio Benito Stirpe?

Frosinone

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Lecce. In Stadio Via del Mare won Lecce met 2-1.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Lecce het op papier beter: de ploeg won één keer, verloor vier wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Frosinone won niet, viermaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

Frosinone - Lecce
Serie A
15.00, Stadio Benito Stirpe
Scheidsrechter, Marco Guida

Terugblik: Lecce wint onderlinge duels vaker dan Frosinone

Frosinone en de spelers van Lecce kwamen elkaar sinds 2018 éénmaal tegen in de Serie A:
  • Er werden drie doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk twee doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2 goals per duel.
  • Daarnaast werd er acht keer op goal geschoten, gemiddeld 8 keer per wedstrijd. Beide teams schoten even vaak op doel.

Vorige ontmoetingen in de Serie A:

16-12-2023Lecce
Frosinone
2-1

De spelers van Frosinone op verliesreeks

Frosinone moet terugvechten. De club verloor de laatste vier duels. Het vorige duel verloor Frosinone van Juventus. Het werd 2-3. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Frosinone vier duels en speelden er één gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Frosinone de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Frosinone:

• scoorde 34 goals deze competitie in 26 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,31.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 22 van deze goals en uit twaalf doelpunten.
  • spelers schoten 67 keer op goal, gemiddeld 2,58 keer per duel.

Spelerstats Frosinone:

• Matías Soulé is de topscorer van Frosinone deze competitie, met tien doelpunten.
  • Matías Soulé maakte twee goals uit een kopbal.
  • Matías Soulé maakte zeven goals met de linkervoet.
  • Abdou Harroui en Luca Mazzitelli scoorden ieder drie keer met de rechtervoet.
  • Riccardo Marchizza gaf viermaal een assist.

Lecce al een tijd zonder winst

Lecce heeft het zwaar en kan de laatste drie duels geen overwinning boeken. Het vorige duel verloor Lecce van Inter. Het werd 0-4. De afgelopen vijf competitieduels won Lecce één wedstrijd en verloor er vier Lecce hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Lecce:

• maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit negen doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 75 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,88 keer per wedstrijd.