21.30
Rayo_Vallecano
Rayo Vallecano

Getafe CF - Rayo Vallecano: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Getafe CF thuis tegen Rayo Vallecano in de 2e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Rayo Vallecano in een betere vorm tegen Getafe CF in Coliseum?

Getafe

In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar achtmaal tegengekomen. Iedere ploeg won tweemaal en vier wedstrijden eindigden met gelijke stand.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Vallecano op papier beter dan Getafe. Rayo Vallecano won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Getafe CF won niet, verloor vier duels en speelde éénmaal gelijk.

Getafe CF - Rayo Vallecano
LaLiga
21.30, Coliseum

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Getafe CF en de spelers van Rayo Vallecano kwamen elkaar sinds 2018 achtmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen dertien goals, gemiddeld 1,62 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk acht doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 35 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,38 schoten per wedstrijd. de spelers van Rayo Vallecano schoten het vaakst op doel, namelijk twintig keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,25. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

Getafe al een tijdje zonder winst

De spelers van Getafe CF hebben het lastig en kunnen de laatste zes duels niet winnen. De vorige competitiewedstrijd speelde Getafe gelijk tegen Athletic (1-1). De afgelopen vijf competitieduels verloor Getafe CF vier wedstrijden en speelde er één gelijk. Getafe hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Getafe CF:

• maakte 43 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 1,1.
  • scoorde thuis twintig keer en uit 23 keer.
  • de spelers schoten in totaal 117 keer op goal. Dit is gemiddeld 3 keer per wedstrijd.

Spelerstats Getafe CF:

• Chrisantus Uche is de topscorer van Getafe CF deze competitie, met één doelpunt.
  • Chrisantus Uche scoorde éénmaal met het hoofd.

De spelers van Rayo Vallecano scoort weinig

Rayo Vallecano scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,8 goals per wedstrijd. Vallecano boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Sociedad. Het werd 2-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Rayo Vallecano twee duels, verloren tweemaal en speelden één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Vallecano de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Rayo Vallecano:

• maakte 31 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 0,79.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden achttien van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 142 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,64 keer per wedstrijd.