19.15
Real_Sociedad
Real Sociedad

Getafe CF - Real Sociedad: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt Getafe CF thuis tegen Real Sociedad in de 4e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Sociedad in het voordeel tegen Getafe. Welke uitslag levert het komende duel op?

Getafe

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar twaalfmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Getafe vier keer, Sociedad won er vijf en drie keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Sociedad op papier beter dan Getafe. La Real won twee keer, verloor drie wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Getafe CF won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

Getafe CF - Real Sociedad
LaLiga
19.15, Coliseum
Scheidsrechter, José Luis Munuera

Terugblik: Sociedad wint onderlinge duels vaker dan Getafe

Getafe CF en de spelers van Real Sociedad troffen elkaar vanaf 2018 twaalf keer in de LaLiga:
  • Er werden 30 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,5 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zestien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,33 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 54 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,5 schoten per wedstrijd. Spelers van Sociedad schoten het vaakst, namelijk 32 keer.
  • Er werden elf goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,92. Sociedad scoorde met zeven kopballen de meeste.

Getafe CF al een tijd zonder winst

Getafe CF heeft het moeilijk en kan de laatste zeven wedstrijden geen overwinning boeken. Het vorige duel speelde Getafe gelijk tegen Vallecano. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Getafe CF drie duels en speelden er twee gelijk. Getafe hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Getafe CF:

• maakte 43 doelpunten in 40 competitieduels, een gemiddelde van 1,07.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twintig van deze goals en uit 23 doelpunten.
  • spelers schoten 118 keer op goal, gemiddeld 2,95 keer per duel.