15.00
Fiorentina
Fiorentina

Hellas Verona - Fiorentina: statistieken Serie A

Aanstaande zondag speelt Hellas Verona thuis tegen Fiorentina in de 35e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Fiorentina in het voordeel tegen Hellas. Welke uitslag levert het komende duel op?

Eerder dit seizoen won Fiorentina met 1-0 in Florence. In de afgelopen vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar achtmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Hellas één keer, Fiorentina won er drie en vier keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Fiorentina het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Hellas won éénmaal, tweemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Hellas Verona en I Viola troffen elkaar vanaf 2018 negen keer in de Serie A:
  • Er vielen achttien goals, gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk tien goals. Dit is een gemiddelde van 1,11 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 44 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,89 schoten per wedstrijd. Spelers van Hellas schoten het vaakst, namelijk 26 keer.
  • Er werden twee goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,22. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

De spelers van Hellas Verona kleurloos

Hellas Verona kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Het vorige duel verloor Hellas van Lazio. Het werd 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Hellas Verona één duel, verloren tweemaal en speelden twee keer gelijk. Hellas hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Hellas Verona:

• scoorde 31 goals deze competitie in 34 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,91.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden achttien van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • spelers schoten 97 keer op goal, gemiddeld 2,85 keer per duel.

Spelerstats Hellas Verona:

• Cyril Ngonge is met zes goals de topscorer van de spelers van Hellas Verona in deze competitie.
  • Milan Djuric scoorde driemaal met het hoofd.
  • Cyril Ngonge maakte vijf goals met de linkervoet.
  • Ondrej Duda en Tomas Suslov gaven viermaal een assist.

I Viola kleurloos

I Viola geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd won Fiorentina van Sassuolo met 5-1. De afgelopen vijf competitieduels won Fiorentina twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Fiorentina de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Fiorentina:

• maakte tijdens thuiswedstrijden 33 van deze goals en uit zeventien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 100 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,03 keer per wedstrijd.