26 augustus 2024
20.45
Juventus

Hellas Verona - Juventus: statistieken Serie A

Aanstaande maandag speelt Hellas Verona thuis tegen Juventus in de 2e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Juventus heeft historisch het overwicht maar Hellas lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Juventus dit doortrekken?

In de afgelopen vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar tienmaal tegengekomen. Van deze duels won Hellas Verona tweemaal, Juventus won er vijf en drie keer was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Hellas het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Juventus won tweemaal, niet verloren en driemaal gelijkgespeeld.

Hellas Verona - Juventus
Serie A
20.45, Stadio Marc Antonio Bentegodi

Terugblik: Juventus wint onderlinge duels vaker dan Hellas

Hellas Verona en de spelers van Juventus kwamen elkaar sinds 2018 tienmaal tegen in de Serie A:
  • Er vielen 22 goals, gemiddeld 2,2 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk vijftien goals. Dit is een gemiddelde van 1,5 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 56 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,6 schoten per wedstrijd. Spelers van Juventus schoten het vaakst, namelijk 31 keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,1. Hellas scoorde met één kopbal de meeste.

Hellas Verona scoort veel

De spelers van Hellas Verona scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2 doelpunten. De vorige competitiewedstrijd won Hellas van Napoli met 3-0. De afgelopen vijf competitieduels won Hellas Verona drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. Hellas hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Hellas Verona:

• maakte 41 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 1,05.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 26 van deze goals en uit vijftien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 113 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,9 keer per wedstrijd.