20.00
Jong_PSV
Jong PSV

Jong FC Utrecht - Jong PSV: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Komende vrijdag staat Jong FC Utrecht tegen Jong PSV op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Jong PSV in het voordeel tegen Jong Utrecht. Wat wordt de uitkomst in Zoudenbalch?

jong-fc-utrecht-stadion

In de afgelopen vijf Keuken Kampioen Divisie-seizoenen zijn de ploegen elkaar elfmaal tegengekomen. Van deze duels won de ploeg uit Utrecht viermaal, de ploeg van Wil Boessen won er vijf en twee keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Jong PSV op papier beter dan Jong Utrecht. De ploeg van Wil Boessen won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg van Ivar van Dinteren won niet, verloor twee duels en speelde driemaal gelijk.

Jong FC Utrecht - Jong PSV
20.00, Zoudenbalch
Scheidsrechter, Thomas Hardeman

Terugblik: Jong PSV wint onderlinge duels vaker dan Jong Utrecht

De ploeg van Ivar van Dinteren en de jonge Eindhovenaren kwamen elkaar sinds 2018 elfmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er werden 32 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,91 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk negentien goals. Dit is een gemiddelde van 1,73 per wedstrijd.

Jong Utrecht al een tijdje ongeslagen

De Domstedelingen kunnen verlies al een tijd voorkomen. De laatste drie wedstrijden won de club of speelde gelijk. De vorige competitiewedstrijd speelde Jong Utrecht gelijk tegen Helmond (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de Utrechters twee duels en speelden er drie gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Jong Utrecht de nul. De ploeg maakt gemiddeld evenveel doelpunten in beide helften.

Teamstats Jong FC Utrecht:

• scoorde 33 goals deze competitie in 39 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,85.
  • scoorde thuis zestien keer en uit zeventienmaal.

Spelerstats Jong FC Utrecht:

• Rafik El Arguioui is met één goal de topscorer van de Domstedelingen in deze competitie.

De ploeg van Wil Boessen scoort veel

De jonge Eindhovenaren scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2,2 doelpunten. De vorige competitiewedstrijd speelde Jong PSV gelijk tegen Jong Ajax (2-2). De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg van Wil Boessen drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Jong PSV de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Jong PSV:

• maakte 65 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 1,67.