18.00
Cagliari
Cagliari

Lecce - Cagliari: statistieken Serie A

Aanstaande zaterdag speelt Lecce thuis tegen Cagliari in de 19e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Lecce in een betere vorm tegen Cagliari in Stadio Via del Mare?

Lecce

De clubs hebben dit seizoen nog niet tegen elkaar gespeeld, maar in de eerdere vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Alle treffers eindigden in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Lecce het op papier beter: de ploeg won één keer, verloor twee wedstrijden en speelde twee keer gelijk. Cagliari won éénmaal, driemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

Lecce - Cagliari
Serie A
18.00, Stadio Via del Mare

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Lecce en de spelers van Cagliari kwamen elkaar sinds 2018 tweemaal tegen in de Serie A:
  • Er werden vier doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk drie doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,5 goals per duel.
  • Daarnaast werd er zestienmaal op goal geschoten. Dit is gemiddeld 8 schoten per wedstrijd. Spelers van Lecce schoten het vaakst, namelijk twaalf keer.

De spelers van Lecce scoort weinig

Lecce scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,8 goals per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd verloor Lecce van Atalanta met 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Lecce één duel, verloren tweemaal en speelden twee keer gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Lecce de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Lecce:

• maakte negentien doelpunten in achttien competitieduels, een gemiddelde van 1,06.
  • scoorde thuis elf keer en uit achtmaal.
  • de spelers schoten in totaal 52 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,89 keer per wedstrijd.

Spelerstats Lecce:

• Nikola Krstovic is de topscorer van Lecce deze competitie, met vier doelpunten.
  • Nikola Krstovic maakte twee goals uit een kopbal.
  • Pontus Almqvist scoorde twee keer met de linkervoet.
  • Roberto Piccoli scoorde twee keer met de rechtervoet.
  • Lameck Banda gaf vier keer een assist.