Udinese

Lecce - Udinese: statistieken Serie A

Komende maandag staat Lecce tegen Udinese op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Lecce in het voordeel tegen Udinese. Wat wordt het deze keer in Stadio Via del Mare?

Lecce

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (1-1) in Udine. In de afgelopen vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar viermaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Lecce twee keer, Udinese won er één en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Lecce op papier beter dan Udinese. Lecce won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Udinese won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

Lecce - Udinese
Serie A
13 mei 2024
18.30, Stadio Via del Mare
Scheidsrechter, Davide Massa

Terugkijkend: Lecce wint meer onderlinge duels dan Udinese

Lecce en de spelers van Udinese kwamen elkaar sinds 2018 vijfmaal tegen in de Serie A:
  • Er werden negen doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,8 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zes doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,2 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 26 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,2 schoten per wedstrijd. Spelers van Udinese schoten het vaakst, namelijk vijftien keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,2. De spelers van Udinese maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk éénmaal.

De spelers van Lecce al een tijd zonder verlies

Lecce kan verlies al een tijd voorkomen. De laatste vier duels won de club of werd er gelijk gespeeld. Het vorige duel speelde Lecce gelijk tegen Cagliari. Het werd 1-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Lecce twee duels, verloren éénmaal en speelden twee keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Lecce de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Lecce:

• maakte 32 doelpunten in 35 competitieduels, een gemiddelde van 0,91.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden zeventien van deze goals en uit vijftien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 115 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,29 keer per wedstrijd.

Spelerstats Lecce:

• Nikola Krstovic is met zeven goals de topscorer van de spelers van Lecce in deze competitie.
  • Nikola Krstovic scoorde minstens twee wedstrijden achter elkaar.
  • Valentin Gendrey en Nikola Krstovic scoorden ieder tweemaal met het hoofd.
  • Nikola Krstovic maakte vier goals met de rechtervoet.

De spelers van Udinese al een tijd zonder winst

Udinese heeft het zwaar en kan de laatste zeven duels geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd speelde Udinese gelijk tegen Napoli (1-1). De afgelopen vijf competitieduels verloor Udinese drie wedstrijden en speelde er twee gelijk. Udinese hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Udinese:

• maakte 33 doelpunten in 35 competitieduels, een gemiddelde van 0,94.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twintig van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • spelers schoten 98 keer op goal, gemiddeld 2,8 keer per duel.