18 februari 2024
14.00
Real Madrid

Rayo Vallecano - Real Madrid: statistieken LaLiga

Komende zondag staat Rayo Vallecano tegen Real Madrid op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Real in het voordeel tegen Vallecano. Welke uitslag levert het komende duel op?

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (0-0) in Madrid. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Vallecano twee keer en Real won er vier.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Real op papier beter dan Vallecano. De Koninklijke won vier keer, verloor nul wedstrijden en speelde één keer gelijk. Rayo Vallecano won niet, verloor vier duels en speelde éénmaal gelijk.

Rayo Vallecano - Real Madrid
LaLiga
14.00, Vallecas
Scheidsrechter, Muniz Ruiz Alejandro

Terugkijkend: Real wint meer onderlinge duels dan Vallecano

Rayo Vallecano en Los Blancos troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er werden veertien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,29 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 49 keer op goal geschoten, gemiddeld 7 keer per wedstrijd. de spelers van Rayo Vallecano schoten het vaakst op doel, namelijk 27 keer.
  • Er werden twee goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,29. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

Rayo Vallecano al een tijd zonder winst

Rayo Vallecano heeft het moeilijk en kan de laatste vijf wedstrijden geen overwinning boeken. Het vorige duel verloor Vallecano van Mallorca. Het werd 1-2. De afgelopen vijf competitieduels verloor Rayo Vallecano vier wedstrijden en speelde er één gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Vallecano de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Rayo Vallecano:

• scoorde 21 goals deze competitie in 24 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,88.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden tien van deze goals en uit elf doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 89 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,71 keer per wedstrijd.