Girona_FC
Girona FC

Real Betis - Girona FC: statistieken LaLiga

Komende donderdag staat Real Betis tegen Girona FC op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Betis lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Girona, maar zijn Blanquivermells in Estadio Benito Villamarin in betere vorm?

In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar zesmaal tegengekomen. Van deze duels won Real Betis viermaal, Girona FC won er één en één keer was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Girona het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Betis won tweemaal, éénmaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Real Betis - Girona FC
LaLiga
21.30, Estadio Benito Villamarin

Terugblik: Betis wint onderlinge duels vaker dan Girona

Real Betis en Blanquivermells kwamen elkaar sinds 2018 zesmaal tegen in de LaLiga:
  • Er werden negentien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3,17 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk tien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,67 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 33 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,5 keer per wedstrijd. Spelers van Betis schoten het vaakst, namelijk achttien keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,17. Girona scoorde met één kopbal de meeste.

De spelers van Real Betis al een tijd zonder winst

Real Betis heeft het zwaar en kan de laatste drie duels geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd speelde Betis gelijk tegen Real (0-0). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Real Betis twee duels, verloren éénmaal en speelden twee keer gelijk. Betis hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Real Betis:

• scoorde 48 goals deze competitie in 38 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,26.
  • scoorde thuis 27 keer en uit 21 keer.
  • de spelers schoten in totaal 108 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,84 keer per wedstrijd.