18.30
Girona_FC
Girona FC

Real Mallorca - Girona FC: statistieken LaLiga

Komende zondag staat Real Mallorca tegen Girona FC op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Girona in het voordeel tegen Mallorca. Welke uitslag levert het komende duel op?

Eerder dit seizoen won Girona met 5-3 in Girona. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Girona één keer en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Girona op papier beter dan Mallorca. Girona FC won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Real Mallorca won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Real Mallorca - Girona FC
LaLiga
18.30, Estadi Mallorca Son Moix

Terugblik: Girona wint onderlinge duels vaker dan Mallorca

Real Mallorca en Blanquivermells kwamen elkaar sinds 2018 driemaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen dertien goals, gemiddeld 4,33 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zeven doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2,33 goals per duel.
  • Daarnaast werd er negentien keer op goal geschoten, gemiddeld 6,33 keer per wedstrijd. Blanquivermells schoten het vaakst op doel, namelijk twaalf keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,67. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

De spelers van Real Mallorca scoort weinig

De spelers van Real Mallorca scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd speelde Mallorca gelijk tegen Deportivo Alavés (1-1). De afgelopen vijf competitieduels won Real Mallorca één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Mallorca de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Real Mallorca:

• scoorde 23 goals deze competitie in 26 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,88.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twaalf van deze goals en uit elf doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 68 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,62 keer per wedstrijd.