Real_Betis
Real Betis

Real Mallorca - Real Betis: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat Real Mallorca tegen Real Betis op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Betis heeft historisch het overwicht maar Mallorca lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Real Betis dit doortrekken?

Eerder dit seizoen won Betis met 2-0 in Sevilla. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar zesmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Betis vier keer en twee keer eindigden de wedstrijden in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Mallorca op papier beter dan Betis. Real Mallorca won één keer, verloor één wedstrijd en speelde drie keer gelijk. Real Betis won éénmaal, verloor twee duels en speelde tweemaal gelijk.

Real Mallorca - Real Betis
LaLiga
21.00, Estadi Mallorca Son Moix

Terugkijkend: Betis wint meer onderlinge duels dan Mallorca

Real Mallorca en de spelers van Real Betis troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er vielen twintig goals, gemiddeld 2,86 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk tien goals. Dit is een gemiddelde van 1,43 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 27 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 3,86 schoten per wedstrijd. de spelers van Real Mallorca schoten het vaakst op doel, namelijk vijftien keer.
  • Er werden drie goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,43. Mallorca scoorde met twee kopballen de meeste.

De spelers van Real Mallorca al een tijd zonder winst

Real Mallorca heeft het moeilijk en kan de laatste drie wedstrijden geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd speelde Mallorca gelijk tegen Villarreal (1-1). De afgelopen vijf competitieduels won Real Mallorca één wedstrijd, verloor éénmaal en speelde drie keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Mallorca de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Real Mallorca:

• scoorde negentien goals deze competitie in 21 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,9.
  • scoorde thuis negen keer en uit tienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 56 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,67 keer per wedstrijd.

Spelerstats Real Mallorca:

• Abdón Prats is de topscorer van Real Mallorca deze competitie, met vijf doelpunten.
  • Antonio Raillo maakte twee goals uit een kopbal.
  • Vedat Muriqi scoorde drie keer met de linkervoet.
  • Abdón Prats scoorde tweemaal met de rechtervoet.
  • Sergi Darder en Daniel Rodríguez gaven driemaal een assist.

Betis kleurloos

De spelers van Real Betis geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd verloor Betis van Barca met 2-4. De afgelopen vijf competitieduels won Real Betis één wedstrijd, verloor tweemaal en speelde twee keer gelijk. Betis hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Real Betis:

• scoorde 24 goals deze competitie in 21 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,14.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit negen doelpunten.