27 augustus 2024
19.00
Sevilla

Real Mallorca - Sevilla: statistieken LaLiga

Aanstaande dinsdag speelt Real Mallorca thuis tegen Sevilla in de 3e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Sevilla heeft historisch het overwicht maar Mallorca lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Sevilla dit doortrekken?

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de LaLiga. Van deze duels won Real Mallorca éénmaal, Sevilla won er vijf en twee keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Mallorca op papier beter dan Sevilla. Real Mallorca won één keer, verloor één wedstrijd en speelde drie keer gelijk. Sevilla won niet, verloor vier duels en speelde éénmaal gelijk.

Real Mallorca - Sevilla
LaLiga
19.00, Estadi Mallorca Son Moix

Terugblik: Sevilla wint onderlinge duels vaker dan Mallorca

Real Mallorca en de spelers van Sevilla kwamen elkaar sinds 2018 achtmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen dertien goals, gemiddeld 1,62 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zeven doelpunten. Gemiddeld zijn dit 0,88 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 46 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,75 keer per wedstrijd. Spelers van beide ploegen schoten even vaak op het doel.
  • Driemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,38. Sevilla scoorde met twee kopballen de meeste.

Real Mallorca zonder richting

De spelers van Real Mallorca geven laatste wedstrijden weinig richting. Het vorige duel verloor Mallorca van Osasuna. Het werd 0-1. De afgelopen vijf competitieduels won Real Mallorca één wedstrijd, verloor éénmaal en speelde drie keer gelijk. Mallorca hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Real Mallorca:

• maakte 34 doelpunten in 40 competitieduels, een gemiddelde van 0,85.
  • scoorde thuis achttien keer en uit zestienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 110 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,75 keer per wedstrijd.

Spelerstats Real Mallorca:

• Vedat Muriqi is de topscorer van Real Mallorca deze competitie, met één doelpunt.
  • Vedat Muriqi maakte één goal uit een kopbal.
  • Daniel Rodríguez gaf éénmaal een assist.