14.00
Villarreal
Villarreal CF

Real Mallorca - Villarreal CF: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Real Mallorca thuis tegen Villarreal CF in de 5e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Villarreal CF in een betere vorm tegen Real Mallorca in Estadi Mallorca Son Moix?

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de LaLiga. De teams wonnen ieder drie keer en twee wedstrijden eindigden in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Villarreal op papier beter dan Mallorca. El Submarino Amarillo won twee keer, verloor nul wedstrijden en speelde drie keer gelijk. Real Mallorca won tweemaal, verloor één duel en speelde tweemaal gelijk.

Real Mallorca - Villarreal CF
LaLiga
14.00, Estadi Mallorca Son Moix

Terugblik: clubs aan elkaar gewaagd

Real Mallorca en de spelers van Villarreal CF kwamen elkaar sinds 2018 achtmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen negentien goals, gemiddeld 2,38 doelpunten per wedstrijd.
  • Er werd even vaak in de eerste als de tweede helft gescoord.
  • Daarnaast werd er 38 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,75 keer per wedstrijd. de spelers van Villarreal CF schoten het vaakst op doel, namelijk 23 keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,25. Mallorca scoorde met twee kopballen de meeste.

Mallorca scoort weinig

De spelers van Real Mallorca scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd won Mallorca van Leganés met 1-0. De afgelopen vijf competitieduels won Real Mallorca twee wedstrijden, verloor éénmaal en speelde twee keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Mallorca de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Real Mallorca:

• scoorde 35 goals deze competitie in 42 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,83.
  • scoorde thuis achttien keer en uit zeventienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 116 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,76 keer per wedstrijd.

Spelerstats Real Mallorca:

• Daniel Rodríguez en Vedat Muriqi zijn de topscorers van Real Mallorca deze competitie, met ieder één doelpunt.
  • Daniel Rodríguez en Vedat Muriqi scoorden ieder éénmaal met het hoofd.
  • Daniel Rodríguez en Vedat Muriqi gaven ieder één keer een assist.