28 augustus 2024
21.30
Deportivo Alavés

Real Sociedad - Deportivo Alavés: statistieken LaLiga

Komende woensdag staat Real Sociedad tegen Deportivo Alavés op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Sociedad in het voordeel tegen Deportivo Alavés. Welke uitslag levert het komende duel op?

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tienmaal tegen in de LaLiga. Van deze duels won La Real vijfmaal, Deportivo Alavés won er twee en drie keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Sociedad op papier beter dan Deportivo Alavés. Real Sociedad won twee keer, verloor drie wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Deportivo Alavés won éénmaal, verloor twee duels en speelde tweemaal gelijk.

Real Sociedad - Deportivo Alavés
LaLiga
21.30, Reale Arena
Scheidsrechter, José María Sánchez

Terugkijkend: Sociedad wint meer onderlinge duels dan Deportivo Alavés

La Real en de spelers van Deportivo Alavés kwamen elkaar sinds 2018 tienmaal tegen in de LaLiga:
  • Er werden zeventien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,7 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk tien goals. Dit is een gemiddelde van 1 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 53 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,3 keer per wedstrijd. Spelers van Sociedad schoten het vaakst, namelijk 28 keer.
  • Er werden vier goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,4. De spelers van Real Sociedad maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

De spelers van Real Sociedad scoort weinig

Real Sociedad scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,8 goals per wedstrijd. Het vorige duel verloor Sociedad van Vallecano. Het werd 1-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Real Sociedad twee duels en verloren er drie Sociedad hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Real Sociedad:

• maakte 52 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 1,33.
  • scoorde thuis 27 keer en uit 25 keer.
  • spelers schoten 112 keer op goal, gemiddeld 2,87 keer per duel.

Spelerstats Real Sociedad:

• Martín Zubimendi is met één goal de topscorer van de spelers van Real Sociedad in deze competitie.
  • Martín Zubimendi scoorde één keer met de linkervoet.

De spelers van Deportivo Alavés kleurloos

Deportivo Alavés kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Het vorige duel verloor Deportivo Alavés van Celta. Het werd 1-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Deportivo Alavés één duel, verloren tweemaal en speelden twee keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Deportivo Alavés de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Deportivo Alavés:

• maakte 37 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 0,95.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 23 van deze goals en uit veertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 109 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,79 keer per wedstrijd.