22 april 2024
21.00
Real Mallorca

Sevilla - Real Mallorca: statistieken LaLiga

Aanstaande maandag speelt Sevilla thuis tegen Real Mallorca in de 32e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Sevilla in het voordeel tegen Mallorca. Welke uitslag levert het komende duel op?

Sevilla

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Mallorca. In Estadi Mallorca Son Moix won Mallorca met 1-0. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar zesmaal tegengekomen. Sevilla won vier wedstrijden en tweemaal was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Sevilla het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Mallorca won tweemaal, tweemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

Sevilla - Real Mallorca
LaLiga
21.00, Estadio Ramón Sánchez Pizjuan
Scheidsrechter, Alejandro Hernández Hernández

Terugblik: Sevilla wint onderlinge duels vaker dan Mallorca

Sevilla en de spelers van Real Mallorca troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er werden tien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,43 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk zes goals. Dit is een gemiddelde van 0,86 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 39 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,57 schoten per wedstrijd. de spelers van Sevilla schoten het vaakst op doel, namelijk 21 keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,14. Sevilla scoorde met één kopbal de meeste.

Sevilla zonder richting

Sevilla kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. De vorige competitiewedstrijd won Sevilla van Las Palmas met 2-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Sevilla drie duels, verloren éénmaal en speelden één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Sevilla de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Sevilla:

• scoorde 39 goals deze competitie in 31 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,26.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 21 van deze goals en uit achttien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 99 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,19 keer per wedstrijd.