18.30
Atalanta
Atalanta

Torino - Atalanta: statistieken Serie A

Komende zondag staat Torino tegen Atalanta op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Atalanta in het voordeel tegen Torino. Wat wordt de uitkomst in Stadio Olimpico Grande Torino?

Torino

In de afgelopen vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar twaalfmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Torino drie keer, Atalanta won er zes en drie keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Atalanta op papier beter dan Torino. Atalanta won vier keer, verloor één wedstrijd en speelde nul keer gelijk. Torino won tweemaal, verloor één duel en speelde tweemaal gelijk.

Torino - Atalanta
Serie A
18.30, Stadio Olimpico Grande Torino

Terugblik: Atalanta wint onderlinge duels vaker dan Torino

Torino en de spelers van Atalanta troffen elkaar vanaf 2018 twaalf keer in de Serie A:
  • Er vielen 50 goals, gemiddeld 4,17 doelpunten per wedstrijd.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk 26 doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2,17 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 67 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,58 keer per wedstrijd. de spelers van Atalanta schoten het vaakst op doel, namelijk 38 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,33. De spelers van Torino maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk viermaal.

Torino kleurloos

De spelers van Torino geven laatste wedstrijden weinig richting. Het vorige duel speelde Torino gelijk tegen Milan. Het werd 2-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Torino twee duels, verloren éénmaal en speelden twee keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Torino de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Torino:

• scoorde 38 goals deze competitie in 39 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,97.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden achttien van deze goals en uit twintig doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 92 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,36 keer per wedstrijd.