18.30
Rayo_Vallecano
Rayo Vallecano

Valencia CF - Rayo Vallecano: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt Valencia CF thuis tegen Rayo Vallecano in de 35e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Valencia CF in een betere vorm tegen Rayo Vallecano in Estadio de Mestalla?

Valencia won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Vallecas, met 0-1. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Valencia één keer, Vallecano won er twee en drie keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Valencia het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor drie wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Vallecano won éénmaal, tweemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Valencia CF - Rayo Vallecano
LaLiga
12 mei 2024
18.30, Estadio de Mestalla
Scheidsrechter, Juan Luis Pulido Santana

Terugblik: clubs aan elkaar gewaagd

Valencia CF en de spelers van Rayo Vallecano kwamen elkaar sinds 2018 zevenmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen vijftien goals, gemiddeld 2,14 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk negen goals. Dit is een gemiddelde van 1,29 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 43 keer op goal geschoten, gemiddeld 6,14 keer per wedstrijd. de spelers van Rayo Vallecano schoten het vaakst op doel, namelijk 22 keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,29. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

Verliesreeks Valencia

Valencia CF moet het tij proberen te keren, want de ploeg verloor de laatste drie wedstrijden. Het vorige duel verloor Valencia van Deportivo Alavés. Het werd 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Valencia CF twee duels en verloren er drie In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Valencia de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Valencia CF:

• scoorde 37 goals deze competitie in 34 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,09.
  • scoorde thuis negentien keer en uit achttienmaal.
  • spelers schoten 81 keer op goal, gemiddeld 2,38 keer per duel.

Spelerstats Valencia CF:

• Hugo Duro is de topscorer van Valencia CF deze competitie, met dertien doelpunten.
  • Hugo Duro scoorde viermaal met het hoofd.
  • Hugo Duro maakte vier goals met de linkervoet.
  • Pepelu scoorde zesmaal met de rechtervoet.