Real_Mallorca
Real Mallorca

Valencia CF - Real Mallorca: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat Valencia CF tegen Real Mallorca op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Mallorca heeft historisch het overwicht bij treffers met Valencia. Kunnen de spelers van Real Mallorca dit doortrekken?

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een remise (1-1) in Palma de Mallorca. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Valencia twee keer, Mallorca won er drie en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Mallorca het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Valencia won éénmaal, tweemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Valencia CF - Real Mallorca
LaLiga
18.30, Estadio de Mestalla

Terugblik: Mallorca wint onderlinge duels vaker dan Valencia

Valencia CF en de spelers van Real Mallorca troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er vielen achttien goals, gemiddeld 2,57 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,29 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 39 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,57 schoten per wedstrijd. Spelers van Valencia schoten het vaakst, namelijk twintig keer.
  • Driemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,43. Mallorca scoorde met twee kopballen de meeste.

Valencia scoort weinig

Valencia CF scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,6 goals per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd verloor Valencia van Villarreal met 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Valencia CF één duel, verloren tweemaal en speelden twee keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Valencia de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Valencia CF:

• scoorde 32 goals deze competitie in 28 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,14.
  • scoorde thuis achttien keer en uit veertienmaal.
  • spelers schoten 67 keer op goal, gemiddeld 2,39 keer per duel.

Spelerstats Valencia CF:

• Hugo Duro is met twaalf goals de topscorer van de spelers van Valencia CF in deze competitie.
  • Hugo Duro scoorde viermaal met het hoofd.
  • Hugo Duro maakte drie goals met de linkervoet.
  • Hugo Duro scoorde vijf keer met de rechtervoet.

De spelers van Real Mallorca scoort weinig

Real Mallorca scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,8 goals per wedstrijd. Mallorca boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Granada. Het werd 1-0. De afgelopen vijf competitieduels won Real Mallorca twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. Mallorca hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Real Mallorca:

• scoorde thuis veertien keer en uit elfmaal.
  • de spelers schoten in totaal 79 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,72 keer per wedstrijd.