Getafe CF

Villarreal CF - Getafe CF: statistieken LaLiga

Komende vrijdag staat Villarreal CF tegen Getafe CF op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Villarreal lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Getafe, maar zijn de spelers van Getafe CF in Estadio de la Cerámica in betere vorm?

Villarreal

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een remise (0-0) in Getafe. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tienmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Villarreal zeven keer, Getafe won er één en twee keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Getafe op papier beter dan Villarreal. Getafe CF won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. El Submarino Amarillo won éénmaal, verloor één duel en speelde driemaal gelijk.

Villarreal CF - Getafe CF
LaLiga
21.00, Estadio de la Cerámica

Terugkijkend: Villarreal wint meer onderlinge duels dan Getafe

Villarreal CF en de spelers van Getafe CF troffen elkaar vanaf 2018 elf keer in de LaLiga:
  • Er werden 24 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,18 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk dertien goals. Dit is een gemiddelde van 1,18 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 63 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,73 schoten per wedstrijd. Spelers van Getafe schoten het vaakst, namelijk 34 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,36. De spelers van Getafe CF maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

Villarreal al een tijdje ongeslagen

De spelers van Villarreal CF kunnen verlies al een tijd voorkomen. De laatste vier wedstrijden won de club of speelde gelijk. De vorige competitiewedstrijd speelde Villarreal gelijk tegen Deportivo Alavés (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Villarreal CF één duel, verloren éénmaal en speelden drie keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Villarreal de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Villarreal CF:

• scoorde 34 goals deze competitie in 24 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,42.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden achttien van deze goals en uit zestien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 62 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,58 keer per wedstrijd.

Spelerstats Villarreal CF:

• Gerard Moreno is de topscorer van El Submarino Amarillo deze competitie, met tien doelpunten.
  • Jorge Cuenca en Alexander Sørloth scoorden ieder tweemaal met het hoofd.
  • Gerard Moreno scoorde zeven keer met de linkervoet.
  • José Luis Morales en Gerard Moreno scoorden ieder drie keer met de rechtervoet.