18.30
Rayo_Vallecano
Rayo Vallecano

Villarreal CF - Rayo Vallecano: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt Villarreal CF thuis tegen Rayo Vallecano in de 33e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Villarreal in het voordeel tegen Vallecano. Welke uitslag levert het komende duel op?

Villarreal

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (1-1) in Madrid. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Villarreal drie keer, Vallecano won er twee en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Villarreal op papier beter dan Vallecano. El Submarino Amarillo won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Rayo Vallecano won tweemaal, verloor één duel en speelde tweemaal gelijk.

Villarreal CF - Rayo Vallecano
LaLiga
18.30, Estadio de la Cerámica
Scheidsrechter, Pablo González Fuertes

Terugblik: Villarreal wint onderlinge duels vaker dan Vallecano

Villarreal CF en de spelers van Rayo Vallecano troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er werden 22 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3,14 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk twaalf goals. Dit is een gemiddelde van 1,71 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 43 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 6,14 schoten per wedstrijd. de spelers van Rayo Vallecano schoten het vaakst op doel, namelijk 25 keer.
  • Er werden zes goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,86. Villarreal scoorde met vier kopballen de meeste.

Villarreal CF zonder richting

Villarreal CF kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Villarreal boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Almería. Het werd 2-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Villarreal CF drie duels, verloren éénmaal en speelden één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Villarreal de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Villarreal CF:

• scoorde 51 goals deze competitie in 32 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,59.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 26 van deze goals en uit 25 doelpunten.
  • spelers schoten 84 keer op goal, gemiddeld 2,62 keer per duel.

Spelerstats Villarreal CF:

• Alexander Sørloth is de topscorer van El Submarino Amarillo deze competitie, met vijftien doelpunten.
  • Jorge Cuenca en Alexander Sørloth maakten ieder drie goals uit een kopbal.
  • Alexander Sørloth maakte acht goals met de linkervoet.
  • Alexander Sørloth maakte vier goals met de rechtervoet.