16.45
Roda_JC_Kerkrade
Roda JC Kerkrade

VVV-Venlo - Roda JC Kerkrade: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Aanstaande zondag speelt VVV-Venlo thuis tegen Roda JC Kerkrade in de 3e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Roda in het voordeel tegen VVV. Welke uitslag levert het komende duel op?

vvv-venlo-stadion

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie. Van deze wedstrijden won Roda twee keer en vier keer eindigden de wedstrijden in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Roda op papier beter dan VVV. De ploeg uit Kerkrade won één keer, verloor twee wedstrijden en speelde twee keer gelijk. De ploeg uit Venlo won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

VVV-Venlo - Roda JC Kerkrade
16.45, Covebo Stadion - De Koel -
Scheidsrechter, Martijn Vos

Terugkijkend: Roda wint meer onderlinge duels dan VVV

De ploeg uit Venlo en de Koempels troffen elkaar vanaf 2018 zes keer in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er werden veertien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,33 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,5 goals per duel.

De Venlonaren al een tijd zonder winst

De Venlonaren hebben het lastig en kunnen de laatste drie duels niet winnen. De vorige competitiewedstrijd verloor VVV van Vitesse met 0-1. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Venlo één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield VVV de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats VVV-Venlo:

• scoorde 54 goals deze competitie in 40 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,35.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 35 van deze goals en uit negentien doelpunten.

Spelerstats VVV-Venlo:

• Konstantinos Doumtsios is de topscorer van de ploeg uit Venlo deze competitie, met één doelpunt.