Voorspelling Liverpool - Manchester City: een doelpuntrijk 'drietje' in Engelse topper?

Fans van Liverpool op Anfield Road

Voorspelling Liverpool - Manchester City: een doelpuntrijk 'drietje' in Engelse topper?

De Premier League stevent af op een bloedstollende ontknoping. Met nog dertien wedstrijden te gaan staan Liverpool, Manchester City en Arsenal binnen drie punten van elkaar. Zondag staan de koploper en de nummer twee tegenover elkaar. Wie geeft de concurrent een gevoelige tik, of wordt Arsenal de grote winnaar van dit weekend?

Liverpool - Manchester City
Premier League
10 maart 2024, 16.45 uur
Anfield Road, Liverpool (Eng)

The Gunners komen zaterdagavond al in actie en kunnen bij winst thuis tegen Brentford zondag lekker achterover leunen en hopen op een gelijkspel. In dat geval pakt Arsenal de (gedeelde) koppositie en worden de verschillen bovenin de Premier League nóg kleiner. En een gelijkspel, dat is geen onlogische uitkomst van de kraker tussen Liverpool en City. Eerder dit seizoen werd het in het Etihad Stadium al 1-1, als teken dat de onderlinge verschillen tussen de teams van Jurgen Klopp en Pep Guardiola bijzonder klein zijn.

Ook in de recente vorm zijn weinig verschillen aan te duiden. Beide ploegen kenden een relatief eenvoudige midweekse wedstrijd (City won met 3-1 van Kopenhagen, Liverpool met 1-5 bij Sparta Praag) en wonnen vier van de laatste vijf competitiewedstrijden. The Reds verloren dit seizoen nog geen thuiswedstrijd in de Premier League, terwijl The Citizens juist negen uitduels op rij wisten te winnen.

Met alle kwaliteit die op het veld staat verwachten we het nodige spektakel. Met hopelijk ook de nodige Nederlandse inbreng. Virgil van Dijk die het opneemt tegen Erling Haaland, terwijl Nathan Aké Cody Gakpo en Ryan Gravenberch op zich af kan zien komen. Wij gaan voor 'een drietje' op het TOTO-formulier maar dan gecombineerd met minimaal een 2-2!

WEDTIP 
Een gelijkspel en over 2,5 doelpunten > 8.00

Waar kun je Liverpool - Manchester City zien op tv?

Het Premier League-duel tussen Liverpool en Manchester City is zondagmiddag vanaf 16.45 uur te zien op streamingsdienst ViaPlay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?