Voorspelling PSV - Fortuna Sittard: blijft PSV op koers voor fraai clubrecord?

Voorspelling PSV - Fortuna Sittard: blijft PSV op koers voor fraai clubrecord?

Na de interlandperiode is het weer tijd voor de Eredivisie. Koploper PSV kan thuis tegen Fortuna Sittard weer een stap dichter bij de beste seizoensstart ooit komen. De Eindhovenaren bleven in 2018 dertien duels zonder puntenverlies en de teller staat dit seizoen al op acht. Komt daar tegen Fortuna een negende wedstrijd bij?

PSV - Fortuna Sittard
Eredivisie
21 oktober 2023, 18.45 uur
Philips Stadion, Eindhoven

PSV beleeft een seizoensstart zonder problemen. Alleen in de tweede wedstrijd tegen Vitesse, vlak voor de zo belangrijke eerste Champions League play-off wedstrijd tegen Rangers, had de ploeg van Peter Bosz het een fase knap lastig. Maar ook in de GelreDome werd uiteindelijk met duidelijke cijfers (1-3) gewonnen. PSV scoort in de Eredivisie aan de lopende band. Alleen in de openingswedstrijd tegen FC Utrecht maakten de Eindhovenaren er minder dan drie en na acht wedstrijden staat de teller al op 27 treffers. En ook de defensie staat als een huis. PSV kreeg er nog maar twee tegen en hield zes keer de nul.

Ook Fortuna Sittard begon uitstekend aan de competitie. De Limburgers bleven de eerste vijf wedstrijden ongeslagen en in die reeks zaten gelijke spelen tegen Feyenoord in de Kuip en thuis tegen Ajax. Maar na de 3-1 overwinning op FC Volendam in de vijfde wedstrijd scoorde Fortuna geen doelpunt meer. Van Go Ahead Eagles (3-0), AZ (4-0) en FC Twente (0-3) werd met duidelijke cijfers verloren, en de kans is groot dat daar dit weekend een soortgelijke nederlaag bij komt. PSV won vier van de acht wedstrijden dit seizoen met 4-0 en je pakt zeven keer je inleg als zaterdag dezelfde cijfers op het scorebord komen te staan!

WEDTIP
Correct score: PSV wint met 4-0 > 7.00

Waar kun je PSV - Fortuna Sittard zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en Fortuna Sittard is zaterdagavond vanaf 18.45 uur te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?