De Darts Master Live Stream: De grootste darts toernooien live bekijken!

Dartliefhebbers, dit is wat je zoekt! Komt dat zien, komt dat zien. Met de komst van de Darts Masters, ook wel Cazoo Masters genoemd, begint steevast het seizoen écht. Als onderdeel van de Players Championship Events is dit toernooi een belangrijke datum op de speelkalender. En het mooie is: je kunt de live darts bij ons volgen. Of je nu fan bent van Michael van Gerwen, Peter Wright of Gerwyn Price: je kunt ze allemaal in actie zien tijdens de Darts Masters met darts live stream. Dus zet je televisie, telefoon of computer aan en maak het jezelf gemakkelijk. Op deze pagina leggen wij alles uit over het live stream darts bekijken!

ZET IN & WIN!

 

Kan ik de Darts Masters gratis live streamen bij TOTO?

Live streams? Ja, we kennen jullie een beetje. Jullie zijn op zoek naar een darts live stream. Jullie willen natuurlijk kijken naar live darts. Stream Gratis bij TOTO. Zo zijn we, omdat we live darts zo gezellig vinden.

De editie van de Cazoo Masters 2023 zonden we uit via onze website. Het enige dat je nodig hebt is een account bij TOTO. Zo simpel is het. Natuurlijk kun je bij ons nog veel meer darts live streamen, maar ook andere sporten zoals tennis, voetbal en basketbal.

Hoe kan ik de Darts Masters live darts kijken?

Kijk je liever op een andere manier naar live darten? No problemo! The Masters is de aankomende tijd in Nederland te kijken bij Viaplay. Hier wordt dagelijks live darts uitgezonden, bijgestaan door insight information van topdarters zoals: Co Stompé, Jerry Hendriks en Raymond van Barneveld.

In België zijn de Darts Masters te zien bij VTM. Ook daar zijn enkele bekende namen te zien: voormalig darters Erik Clarys en Brian Raman. Voor live darten kun je dus zeker op meerdere plekken uit de voeten.

Welke darters doen mee aan de Darts Masters?

Jan en Allemaal loopt niet rond op dit toernooi. Nee, net zoals op het WK Darts doen alleen de beste darters ter wereld mee. Deze hebben zich geplaatst via de wereldranglijst of via een afzonderlijke kwalificatie. Van 2013 tot 2020 werd de top 16 van de PDC Order of Merit uitgenodigd voor het toernooi, in een vaste loting.

De nummer 1 speelde tegen de nummer 16, de nummer 2 tegen de 15, enzovoort. Sinds 2021 is het aantal deelnemers uitgebreid: van 16 naar 24. De top 8 van de PDC Order of Merit plaatst zich automatisch voor de tweede ronde. Daarmee is dit toernooi iets anders dan andere toernooien.

Dit betekent dat op de editie van 2023 Nederlandse darters zoals Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode meededen voor de Darts Masters Andere bekende namen zijn Peter Wright, Michael Smith, Rob Cross, Gerwyn Price, James Wade en Dimitri van den Bergh.

Dit waren de deelnemers van de Darts Masters 2023:

  • (1) Michael Smith v (16) Damon Heta/(17) Ross Smith

  • (8) Danny Noppert v (9) Nathan Aspinall/(24) Stephen Bunting

  • (4) Gerwyn Price v (13) Dirk van Duijvenbode/(20) Krzysztof Ratajski

  • (5) Luke Humphries v (12) Joe Cullen/(21) Chris Dobey

  • (2) Peter Wright v (15) Ryan Searle/(18) Dave Chisnall

  • (7) Jonny Clayton v (10) James Wade/(23) Callan Rydz

  • (3) Michael van Gerwen v (14) Jose de Sousa/(19) Gabriel Clemens

  • (6) Rob Cross v (11) Dimitri Van den Bergh/(22) Gary Anderson

Wat is het prijzengeld van de Darts Masters 2023?

We hoeven zeker geen meelijden met onze darters te hebben. Zo is het totale prijzengeld voor de Darts Masters in 2023 verhoogd van £220.000 naar £275.000. Oplopend van een klein bedrag in de eerste ronde, tot een groter bedrag in de halve finales of finale. Wil je alle ins en outs weten? Check dan even deze pagina over het prijzengeld
ZET IN & WIN!