Gratis Hamburg European Open livestream kijken

Tennis Livestream Banner TOTO

Het tenniscircuit vliegt letterlijk de wereld over. Van de grote US Open naar de Australian Open en van Wimbledon naar andere Europese landen voor lokale ATP- en WTA-toernooien. Zodra het tennisseizoen begint, heb je echt geen enkele reden tot klagen, want de toernooien volgen elkaar in rap tempo op. Natuurlijk bezoeken de toppers ook Duitsland, waar de Hamburg European Open gespeeld wordt.

Dit toernooi vindt plaats in... Hoe kan het ook anders: Hamburg. Dit keer geen toernooi in de hoofdstad van Duitsland, maar dat maakt het zeker niet minder boeiend. Het toernooi kenmerkt zich namelijk door een flinke variatie in winnaars, waardoor het ieder jaar weer even spannend is.

Wil je helemaal niets missen van de Hamburg European Open? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je volgt alle wedstrijden van dit ATP 500 toernooi live via een livestream, en dat geheel gratis!

Hamburg Open Livestream

Stream de Hamburg European Open gratis bij TOTO

We maken het je makkelijk. Jij wilt de Hamburg European Open volgen? Dan moet je weten dat het toernooi tegen het einde van juli gespeeld wordt en ongeveer een week duurt. Hamburg is het toneel voor alle duels, die op outdoor gravelbanen worden gespeeld.

Het live kijken van Hamburg European Open is eenvoudig. Volg de stappen hieronder en je mist geen seconde!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons tennis sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Hamburg European Open'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Hamburg European Open wedstrijden live!

Over een tijdsduur van ongeveer 6 tot 7 dagen wordt de Hamburg European Open gespeeld. In ons sportsbook vind je een overzicht van alle duels die op de planning staan. Je hoeft alleen maar de wedstrijd te kiezen die je graag wilt volgen. De livestream wordt ingeschakeld en je geniet direct van het potje tennis. Alle tennis livestreams die je bij ons kunt vinden, zijn gratis. Kies nu jouw wedstrijd uit en kijk mee!

Speel mee met Hamburg European Open weddenschappen

Bij de livestreams van de verschillende tenniswedstrijden die je via onze website of app volgt, bieden we je de optie tot wedden aan. Je kunt op de klassieke manier vooraf inzetten op bijvoorbeeld het aantal sets, de winnaar en meer. Nog leuker is om gewoon live mee te spelen met een live weddenschap. Hierbij presenteren we de odds op basis van het spelverloop. Terwijl je kijkt, kun je inzetten op weddenschappen die op dat moment actueel zijn. Dit maakt het volgen van de Hamburg European Open niet alleen spannender, maar ook een stuk dynamischer! Log in, kies je wedstrijd en speel mee.

Zet in en Win!